Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 3. září 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čím více je kdo povýšen, tím hanebněji klesne

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Můžete zkusit štěstí ve vysoké hře. Intuice a kombinační schopnosti vás spolehlivě dovedou k cíli. Mars má pro vás překvapení v podobě šance na bleskovou kariéru. Nepřehánějte to s tvrdostí vůči neposlušným dětem. Stačí domluva.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Neptun varuje před přepínáním fyzických sil. Než sahat na samé dno svých možností, raději požádejte někoho o pomoc. Představa, že se shodíte, je nesmyslná. Žádný pracovní ani jiný výsledek za úplné vyčerpání nestojí.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Doceníte harmonický vztah s partnerem, spolehlivě se o něho můžete opřít v jakékoli situaci. Potrápí vás úbytek elánu, případně kolísavý tlak. K problémům přistoupíte prakticky, z ničeho nebudete zbytečně dělat velkou vědu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Těžko vás někdo oklame sliby a sladkými slovíčky. S takovými lidmi okamžitě ukončíte diskusi. Razantně se vezmete za záležitost s úřady. Předvídavě ustoupíte jen v případech, kdy se stejně nic jiného nedá dělat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Hlídejte si kondici, hodně odpočívejte a choďte na dlouhé procházky. Chcete-li investovat nebo koupit něco většího, musíte počítat hodně dopředu. Stačí malá chybička a nezachráníte ani to, co jste do svých obchodů vložili.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ve firmě si nevyskakujte a důsledně plňte pokyny nadřízených. Jakákoli iniciativa je nežádoucí. Šéf má své plány a mohli byste mu je nechtěně pokazit. V lásce se neobávejte krátkého odloučení, později si všechno bohatě vynahradíte.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Jestliže máte rodinné problémy, pomohou vám je vyřešit Venuše s Marsem. Zdá se, že bude nutné zvýšit hlas a odvolat se na svoji autoritu. Konečný výsledek by vás měl uspokojit. Je vhodná doba k úvahám o lepším bydlení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Potkáte známého, který vám učiní zajímavou nabídku. V souvislosti se záležitostmi u právníků doporučuje Merkur trpělivost. Dojde k změnám, které vám umožní realizovat jeden starý plán. Jistou překážkou může být úbytek energie. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Neduste v sobě zklamání, klidně si nahlas ulevte. Bude to mít blahodárný vliv na vaši psychiku. Rozhodí vás negativní administrativní rozhodnutí. Naštěstí máte známého, který zasáhne ve váš prospěch. Jste-li sami, neodmítnete pozvání na schůzku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

V konfliktních situacích, dejte na intuici. V práci vám dojde, že nemusíte být u všeho a promyšleně zvolníte tempo. Vaše okolí si rychle uvědomí, že některé věci se bez vás nehnou. Balzámem na vaše rozbouřené nervy bude setkání s přáteli.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Ze všeho nejdříve se musíte zbavit podezřívavosti a pocitu, že se proti vám všichni spikli. Určitá drobná nehoda vás asi nemine, ale nepůjde o nic hrozného. Novým známým nevyprávějte o věcech, které se jich netýkají.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Konfliktům se nevyhnete, ale díky Jupiteru také něco získáte. Lidských řečí se všímat nebudete a na hloupé cizí rady nedáte. Dá se proto oprávněně předpokládat, že urazíte pořádný kus cesty k svému vysněnému cíli.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám