Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 29. října 2015

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedělej nic, co za tebe mohou udělat jiní

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Objeví se povinnosti, se kterými jste sice počítali, ale později. Berte to jako talentovou zkouškou svých schopností nepříjemné překážky obejít. Pozor si však musíte dávat na lidí, kteří skrytě čekají na vaše sebemenší klopýtnutí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Radost vám udělá prohloubení partnerských vztahů. Vaše láska bude nezvykle milá a vstřícná. Nesmíte toho však ani v nejmenším zneužít. Luna s Venuší varují, že by došlo ke konfliktu, který by všechno jen pokazil. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nedejte se vyvést z rovnováhy tím, že v práci bude ledacos jinak než v minulých dnech. Přesto se bude dobře dařit podnikatelům, řemeslníkům a počítačovým odborníkům. Štěstí vám bude přát rovněž v soukromém životě.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Pletichy méně nadaných kolegů nebo závistivé známé by vás měly nechat v klidu. Přejděte jejich poznámky a věnujte se tomu, co právě děláte. Konstelace Merkuru s Jupiterem vypadá nadějně. Kvapem se blížíte k cíli.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

V zaměstnání nelelkujte, nesmíte promarnit ani minutu. Na dokončení vašeho úkolu netrpělivě čekají nervózní nadřízení. Máte šanci na ně udělat dojem. Výrazným způsobem můžete stabilizovat své postavení v zaměstnání.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rychle navázání vysněné známosti záleží na tom, jak moc jste ochotní riskovat. Dneska by to šlo, dojde k zvláště příznivému sběhu okolností. Nabízí se vám rovněž možnost profesionálního růstu. Musíte však šéfa přemluvit, aby vám dal prostor.  

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vy nebo váš ctitel se osmělíte a strávíte nádherné společné chvíle. Venuše ale doporučuje nic nespěchat. Nemůžete mít všechno hned na první schůzce. Drobné pochůzky vyřizujte raději pěšky. Kvůli pár minutám se můžete dostat do potíží.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

K tomu, abyste se dokázali zbavit podezření, že jste odvedli špatnou práci, budete muset hodně kličkovat a možná i malinko zalhat. Nutkání vložit peníze do obchodu známého jen proto, že mu věříte, by bylo neuvážené.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Bude se vám dařit při prací na něčem novém a s moderní technikou. Zvýší vám to sebevědomí a přestanete se bát náročných úkolů. Za dosažení jistého úspěchu budete vděčit někomu, o kom jste si mysleli, že vám nikdy nepomůže.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nebojte se riskovat, v kritické chvíli dokážete zmobilizovat síly a porážku nebo nebezpečí odvrátit. S osobními problémy za vámi přijde přítelkyně, příbuzná nebo sousedky. Poradit jim bude těžké, ale pár laskavých vět byste pro ni mít měli.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zvládnete jednu povinnost a objeví se druhá, a tak pořád dokola. Dnešek bude velice náročný, na chvíli se nezastavíte. Konstelace Marsu a Saturnu přináší těžké chvíle a složité situace. Večer sotva dojdete domů.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nápad pustit do světa výbušnou fámu, je poměrně nebezpečný. Nemáte žádnou jistotu, že se nikdo nedozví, kdo je jejím autorem. Vaše touha se někomu pomstít, vám brání v racionálním myšlení. Zkuste to nechat na božích mlýnech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám