Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 28. července 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Starému velbloudu nepomůže ani zlatý zvonec

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nedovolte, aby za vás rozhodovali jiní. Všude kolem panuje příznivá atmosféra, které je možné využít. Jupiter vám dodá elán i nápady. Tam, kde jiní skončí, vy začnete. Potíže budete mít s notorickými kritiky a mrzouty.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Váš postoj k jisté záležitosti vzbudí pozornost okolí. Všichni budou vaše jednání široce komentovat a rozebírat. Zachovejte si nadhled. Nedejte se zatáhnout do nějakých intrik. Své plány zrealizujete s pomocí postavení Marsu a Uranu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Planety napovídají, že nemůžete riskovat. Nepouštějte se do otevřených konfliktů, spokojte se s přijatelným kompromisem. V rozhodující chvíli vás může někdo podrazit. Už vůbec nespoléhejte na cizí pomoc.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Doslechnete se o věcech, které by mohly ovlivnit vaši kariéru nebo citový život. Pozorně sledujte okolní dění, některé události vyžadují pružnou reakci. Nekritizujte své děti za něco, co jste v mládí dělali také.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jistý neklid ve vás vyvolá postavení Luny s Uranem. Projeví se to nedostatkem koncentrace při práci a za volantem. Neměli byste obsluhovat složité přístroje, absolvovat náročná jednání a těžké zkoušky.  Jde o krátkodobou záležitost.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Valí se na vás spousta povinností. Je třeba racionálně zvážit, co je důležité a co počká. Vaše kariéra a autorita nijak neutrpí. Pokud dáte na první, povrchní dojem, přinese vám nový románek jen jedno velké zklamání.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vytoužený cíl se vám nadále nebezpečně vzdaluje. Chcete-li to změnit, musíte vyvinout mimořádné úsilí. Podmínkou je zřeknutí se her, zábavy a flirtování. Navíc je jen otázkou času, kdy vyjde najevo něco, na co nejste zrovna hrdí.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nedejte se znechutit vzpomínkami na některé chybné kroky. Prokažte více důslednosti a všechno bude jinak. Některé vaše představy přímo volají po realizaci. Jistá půvabná osoba nedočkavě čeká, až se jí všimnete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nezapomeňte na to, co vám říkal partner. Zdá se mu, že jeho slova berete na lehkou váhu. Chvílemi bude protivný a odmítne skoro všechno, s čím přijdete. Dlouho budete rozdýchávat přání dospívajících děti. Je třeba postavit se k němu čelem.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Merkur vybízí k opatrnosti, nesnažte se měnit svět. Pobaví vás pohled na sebevědomého a protivného člověka, který se náhle začne topit v potížích. Jakkoli je vám zlomyslnost cizí, tentokráte si ironickou poznámku neodpustíte.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nedožadujte se pomoci od někoho, koho nesnášíte. Dočkáte se jen a jen zklamání. V společenských vztazích nedejte lehkomyslně na první pohled. Snadno se připravíte se o mimořádnou příležitost poznat skvělého člověka.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Události ve firmě a nedorozumění s kolegy způsobí, že se přestanete kontrolovat a dáte volný průchod emocím. V srdečních záležitostech pozor na neodůvodněnou žárlivost. Vaše láska by se právem pořádně urazila. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám