Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 26. dubna 2018

Novinky, sojka

Život je škola, v níž nezdar je lepším učitelem než zdar

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Odmítnete vyjít někomu vstříc, takže vás asi nepřekvapí, že se vám pokusí pomstít. Nedejte se zneužít k tomu, aby vás poslali vyřídit nepříjemnou záležitost. Jenom si naděláte zle, aniž budete pořádně vědět proč.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Pouhé nadšení a sebevědomí jsou na překonání nových problémů málo. Pozor, abyste se sami iniciativně nepřihlásili o úkoly přesahující vaše možnosti. Ve větší společnosti se chovejte zdrženlivě. Na potlesk si musíte počkat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nepodezřívejte hovorné kolegy z toho, že kují pikle. Nebuďte zbytečně podezřívaví a vztahovační. Jistý sklon k tomu máte. Snadno si to rozházíte u spousty lidí. Příjemné bude setkání s někým, s kým jste si vždy rozuměli.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Sílí vaše rozhodnutí otevřeně říci šéfovi, co si skutečně myslíte. Asi se vám uleví, ale následky mohou být katastrofální. Naleznete rovněž odvahu k oslovení svého idolu. Právě včas, planety vám přejí, jste na krok od vytouženého cíle.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Dnešek není vhodný k větším investicím, proděláte kalhoty. Neuspěchejte realizaci nových plánů. Nechte si všechno ještě jednou projít hlavou. Máte sklon podceňovat nepříjemné věci. Jděte za záležitostmi, se kterými jste si dosud nevěděli rady.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Jupiter s Uranem vám podávají pomocnou ruku, ve vzduchu visí zásadní zlom. Omezte se v jídle, hrozí vám nepříjemné trávící potíže. Zdržíte se v práci a někdo z příbuzných vám začne mluvit do chodu domácnosti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Kolegové vás budou přemlouvat, abyste se zapojili do jejich akce proti nadřízenému. Na rovinu odmítnout nemůžete, ale držte se hodně vzadu. Štěstí vám přeje v případě, že hledáte novou práci. Měla by to být trefa do černého.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Lhaní se nevyplácí, a to ani v tom případě, když to uděláte kvůli příteli a kolegovi. Osamělí mají šanci najít osobu blízkou jejich srdci. Těžko ji potkáte doma nebo v zaměstnání. Chce to vyrazit mezi lidi. Ideální je sportovní nebo kulturní akce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Venuše s Uranem přejí vystoupením na veřejnosti. Zbavíte se ostychu a představíte svému okolí své poslední plány. Úvahy o změně práce nebo bydliště proberte nejen s partnerem, ale i s dětmi. Jisté je, že by vám to usnadnilo nový start.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Začněte s přípravami na důležitou schůzku. Jinak vás konkurence nebo významný klient zastihnou nepřipravené. Každý chybný krok vás bude něco stát. Merkur naznačuje, že některé ztráty by se nedaly nahradit. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte možnost slušně, ale důrazně oslovit nadřízené a předložit jim své požadavky. Mohli by se k vám připojit i někteří kolegové. Raději však s jejich podporou nepočítejte. V nejlepším případě bude hodně vlažná. Dnes vám vyhovuje práce v klidném ústranní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Chybí vám trpělivost k nějakému dohadování a smlouvání. Nenuťte se do ničeho, co vás nebaví. Výsledky by byly žalostné. Zkuste to s finančními operacemi. Máte spoustu šikovných nápadů. Dbejte o své zdraví, ztrácíte energii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám