Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 26. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Panikář je člověk, který předčasně odhalí velkou lumpárnu

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nekažte si náladu tím, že tu a tam na něco zapomenete. Stane se to každému, důležité je to pořádně zamaskovat. Preventivně, kvůli prokrvení mozku, byste mohli vyrazit s partnerem a dětmi na delší procházku do přírody.

BÝK ( 21.3. – 21.4.)

Mást vás bude nesmyslné, zmatené chování kolegů. Měli byste pozorně sledovat jejich jednání a způsob myšlení. S dobrou zprávou přijdou starší děti. Zdá se, že začali uvažovat o tom, co jste jim v minulých dnech vytýkali.

BLÍŽENCI ( 22.4. – 21.5.)

Nešťastná shoda náhod vás svede dohromady s jistým omezeným a nafoukaným člověkem. Kdybyste se sebevíc snažili, domluva je nemožná. Dlouho se s ním nevybavujte nebo přijdete o nervy. Stresu se zbavíte ve společnosti přátel.

RAK ( 22.5. – 22.6.)

Sledujte dění ve firmě. Jenom tak se ubráníte dopadu opatření přichystaných nadřízenými. Merkur varuje, že lhostejnost a nezájem se vám ošklivě vymstí. Pořád máte šanci zachovat vaši pozici netknutou. Nevěřte šéfovým slibům.

LEV ( 23.6. – 22.8.)

Menší, ale nepříjemný spor s partnerem se bude točit kolem peněz a silně přehnaných nároků dospívajících dětí. Nedivte se, prázdniny jsou za dveřmi a chtějí si pořádně užít. Stav rodinné kasy je bohužel moc nezajímá.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Běh událostí si vynutí potřebu svědectví někoho, kdo potvrdí vaše slova. Váš konkurent nebo nepřítel, bude neuvěřitelně drze lhát a podvádět. Nepropadejte panice, v zákulisí probíhá jednání, jehož výsledek vám přinese satisfakci.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Postavení Jupiteru se Saturnem vyvolává napětí, které negativně ovlivní vaši psychiku. Budete poněkud konfliktní, málokdo se vám zavděčí. Nebudete-li se kontrolovat, přiděláte si problémy. Raději do ničeho příliš nezasahujte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

V ničem nespoléhejte jen na jednoho člověka. Může se stát ledacos a potom nebudete vědět kudy kam. Kdyby vám vaše plány nevyšly, vezme vám to na dlouho vítr z plachet. V takové situaci bude nejlepší nechat věcem volný průběh.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Pokud podlehnete okolním zmatkům, uděláte těžko napravitelnou chybu. Možná právě o to někomu jde. Navíc se pohádáte s někým, kdo za nic nemůže a vždy stál na vaší straně. Zadaní se nemohou nechat unést lichotkami nového nápadníka.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dojde vám, že na sliby nadřízených, sousedů či známých byste mohli čekat do skonání světa. Vezmete to jako fakt, a začnete jednat. S pomocí konstelace Marsu s Uranem dokážete divy. Pár lidí nebudete chtít dlouho vidět.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Práce na náročném úkolu vás sblíží s nepříliš oblíbeným kolegou. S překvapením zjistíte, že jde o pracovitého a upřímného člověka. Cokoli budete kupovat, si nechte předvést. Při nákupech dražších věcí vám hrozí pozdější potíže.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Příjemně se budete cítit ve společnosti vrstevníků. Stanete se středem pozornosti a se sympatickým nápadníkem či ctitelkou si už brzy vyrazíte někam sami ve dvou. Jste-li zadaní, musíte se z krásného snu rychle probudit a vrátit se na zem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám