Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 22. září 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toho, kdo chce, toho osud vede, kdo nechce, toho vleče

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Chvílemi budete pod tíhou událostí ztrácet nervy. Povalí se na vás jedna za druhou bez předchozího varování. V první řadě je nutné zklidnit partnera. Planety doporučují vzít ho do společnosti dobrých známých, do kina či vinárničky. 

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nenechte se vylekat hrozbou konfliktu. Právě jeho prostřednictvím vyřešíte jisté složité dilema. Dále se dozvíte, kdo je kdo, a komu můžete věřit. Vrátí se vám optimismus a odvaha, zásadní předpoklad toho, že všechno zvládnete.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vrátíte se k úvahám o obchodu, který by vám zajistil uznání nadřízených nebo osobní zisk. Správně vycítíte, že už víte jak na to. Další otálení vylučuje i Merkur. Dnes nebo nikdy. Pokud to myslíte vážně, není proč váhat.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Vyhýbejte se hovorům o soukromých potížích a intimních otázkách. Znervózňovat a rozptylovat vás budou vibrace Neptunu, které negativně ovlivňují vaši psychickou odolnost. Nepouštějte se do složitějších podniků.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Výši vašeho bankovního konta navýší nečekaný zisk, možná dar. Sblížení s milovanou osobou uspíšíte díky společné návštěvě kulturní nebo sportovní akce. Vzrušující zážitky však nesmíte vyhledávat za každou cenu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Možná se cítíte výborně, ale hodnoťte své možnosti objektivně. Ledacos můžete změnit, ale vyžaduje to spoustu energie. Někomu docházejí fyzické, jinému psychické síly. Neváhejte s oslovením svého idolu. Nehodlá dále čekat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nevšední příhodu prožijete v souvislosti s veřejnou dopravou nebo na návštěvě známých. Pobaví vás pohled na tváře nepřejícných kolegů či sousedů. Zdánlivě ztracená záležitost dostane správný směr a začne se vám dařit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Čeká vás nepříjemný rozhovor, ale právě ten představuje nutný zlom. Brzdit v rozletu vás mohou žaludeční potíže vyvolané nervovým vypětím. Neriskujte za volantem ani na kole. Nezapomeňte doma potřebné vybavení.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nesnažte se toho stihnout víc, než můžete. Snadno šlápnete vedle a přehlédnete důležitou maličkost. Vaší předností je vymýšlení nových plánů a snadné navazování kontaktů. Jupiter vám přináší zlepšení hmotné situace.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Oddělte skutečné důležité záležitosti od věcí, které lze nechat bez povšimnutí. Máte dnes sice spoustu nápadů, ale pochopení nikde moc nenajdete. Máte jedinou možnost, zarytě mlčet a čekat na vhodnější chvíli a příležitost. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Zklame vás paměť a zapomenete na něco důležitého. Nastanou problémy, které vám otráví život. Nelze vyloučit ani menší domácí nebo pracovní konflikt. Ledacos se dá napravit, budete-li souhlasit s nabízeným kompromisem.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Potkáte člověka, jakého potřebujete, všímavého, štědrého a co je hlavní, sympatického. S žádostí o pomoc se na vás obrátí někdo, o kom si myslíte, že žádnou nepotřebuje. Ještě nedávno se na vás mračil a nyní mu budete dobří.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám