Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 19. června 2014

Novinky, sojka

Balvany v pohybu neobrůstají mechem

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Potřebujete vypnout a trochu si odpočinout. Konstelace Saturnu s Merkurem varuje, že pokračovat dosavadním tempem dlouho nemůžete. Vážně hrozí, že začnete kupit chybu na chybu. Jste-li sami, pokusí se příbuzní dohodit vám známost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potvrdíte svoji dobrou pověst a upevníte svoji autoritu. Bude se vám dařit v pracovních i soukromých záležitostech.  Jedinou podmínkou je držet na uzdě emoce, nevybuchnout bez vážné příčiny. V lásce nehledejte štěstí mimo domov a rodinu.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

K žádnému zásadnímu obratu ve vašich záležitostech ještě nedojde. Saturn radí, ujasnit si, co je důležité a ostatní pustit z hlavy. Díky příznivé konstelaci planet budete mít velmi tvůrčí, i když krátké období, kterého je nutné využít.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

V práci budete prozíravě ignorovat boj o šéfovu přízeň a uklidíte se do míst, kde vládne klid a mír. Originálním způsobem se vypořádáte s partnerovou žárlivostí. Jeho neodůvodněné podezření ho bude dlouho mrzet.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

S nadhledem se postavíte k překážce, která vám dočasně znemožní dosáhnout vytčeného cíle.  Merkur vás však bude obratem inspirovat k něčemu ještě lepšímu a výhodnějšímu. Měly by se vám vyhnout neduhy, ale přesto víc odpočívejte.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Luna předpovídá hloupé nedorozumění s někým, koho máte rádi. Nebojte se opakovaně zeptat na všechno, co se vám nezdá.  Informační šum umí nadělat velkou neplechu. Partner od vás očekává pohlazení a více něhy.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nepovede se vám špatně, ale nesmíte všechno kritizovat a hledat na dlani chlup. Vlivem Uranu máte sklon k různým uštěpačnostem a ne všichni to unesou, aniž by se energicky ozvali. Než někomu něco slíbíte, zvažte svoje možnosti.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Náhoda vám přihraje dobrý obchod. Jistý člověk se vás pokusí brzdit, ale když se spolehnete na svoji intuici, nemůžete prohloupit. Kdybyste chtěli, zlikvidujete pár starých restů. Budete však ve vleku lidí, kteří vás budou lákat za zábavou.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Rozvaha a zdrženlivý optimismus vás neopustí ani při zdravotních potížích. Díky tomu dokážete dotáhnout důležité věci do konce. Dnešní nápady je ale třeba prodiskutovat s přáteli a partnerem. Máte sklon jít hlavou proti zdi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Pořádně vám dá zabrat jednání, které hodně optimisticky považujete za formalitu. Místo úsměvů a vstřícnosti se setkáte se špatně skrývanou agresivitou. Nenechte se vyvést z míry. Trpělivě odpovězte na všechny všetečné dotazy.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Necháte-li se příliš ovlivnit okolní uvolněnou atmosférou, řeknete o hodně víc než byste měli. Nedivte se potom takovým důsledkům, jako jsou zbytečné hádky s lidmi, se kterými jste dosud vycházeli. Platí to jak v případě kolegů, tak příbuzných.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Jakmile vyděláte nebo dostanete větší sumu, bude nejmoudřejší svěřit ji do opatrování partnerovi nebo s nimi zajít do banky. Vaše dosavadní neúspěšné pokusy získat si nový idol, vyburcují vaše kamarády k pokusu zahrát si na dohazovače.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám