Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 17. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nepřichází hora k hoře, ale měl by člověk k člověku

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Neustále si kryjte záda. Útok ze strany osoby, která vám již dlouho cílevědomě škodí, může přijít prakticky odkudkoli. Musíte si s partnerem sednout a probrat stávající problémy. Svým způsobem se týkají celé rodiny.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Oceníte postoj kolegy, který obvykle moc nemluví, ale spíše jedná. V těžké chvíli vám přispěchá na pomoc nebo rovnou udělá něco za vás. Pohádáte se s někým, kdo vám bude vnucovat drahou, ale zbytečnou věc.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

S pomocí Marsu se ubráníte hrubému útoku nepřejícného šéfa nebo souseda. Bude-li to nutné, zvýšíte hlas a pořádně bouchnete dveřmi nebo do stolu. Opatrně při užívání nových léků a experimentování s kosmetikou.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Flirtování na pracovišti může přispět k uvolnění atmosféry, ale k dosažení lepších výsledků těžko. Buďte proto zdrženlivější. Nadřízeným by se vaše chování nemuselo líbit. Zbavte se iluze, že doběhnete vychytralého číšníka či vrchního.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Podivný kousek vám provede nevyzpytatelný Saturn. Neměli byste se proto nechat rozptylovat. Věnujte se výhradně plnění povinností. Nemračte se na partnera a děti opakovaně diskutující o možné změně adresy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Potíže můžete mít se zvládnutím moderních technologií. Nebojte se zeptat mladších kolegů a řídit se jejich radami. Vaši autoritu to nijak neohrozí. Pobídkou k cestě bude naléhavý telefonát. Vaše počáteční rozpaky zmizí po příjezdu do cíle.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zadaní budou jen s krajním vypětím odolávat vábení flirtu s půvabnou, ale málo soudnou osobou. Pozdější kruté důsledky přechodné lehkomyslnosti nestojí za to. V kritickém vystoupení na pracovišti budete nezvykle konkrétní.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příjemně vás zaskočí blízká osoba sršící energií, která by to stačila pro celé příbuzenstvo. Díky ní se definitivně vypořádáte s jedním přetrvávajícím problémem. Kdybyste chtěli, uzavřete odpoledne dobrý, velice výnosný obchod.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Merkur s Jupiterem přinášejí nabídku, jaká se neopakuje. Dlouhým přešlapováním na místě byste o ni přišli. Rozhodujte se rychle, někteří lidé jednají nevybíravě. Odpoledne se necháte strhnout nadšením dětí pro jistou věc.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nic neprodávejte ani nekupujte od známých. Dříve či později jeden z vás dojde k závěru, že prodělal a zbytečně se na sebe budete dlouho mračit. Zároveň vás potěší i zarmoutí neobratně skrývaná partnerova žárlivost. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pohyb Uranu vám opakovaně nabídne možnost dosáhnout něčeho, co vám před časem o vlásek uniklo. Podmínkou je, že první odvážný krok uděláte během dneška, nejlépe dopoledne. Nepobývejte v místech, kde je průvan.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Značně nelibě ponesete náhlé spojenectví známého s vašimi rivaly. Nebylo by divu, kdybyste začali uvažovat, jak mu jeho jednání oplatit. Potřebujete změnu a tak možná využijete nabídky přátel nebo příbuzných na hezký večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám