Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 11. května 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štěstí je to jediné, co můžeme dávat, aniž bychom to měli

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ještě před polednem se ozve známý se žádostí o pomoc. Po zvážení všech okolností mu zřejmě vyjdete alespoň na půl cesty vstříc. K sportovním aktivitám vás budou muset kamarádi nebo děti hodně přemlouvat.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Starosti vám přidělají potíže oblíbených příbuzných. Než cokoli podniknete, musíte si s nimi otevřeně pohovořit. Nelze vyloučit, že za většinu z nich si mohou sami. V takovém případě nebude nijak snadné cokoli podniknout.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Čekají vás těžké chvíle způsobené nesolidností některých kolegů nebo společníků. Upřednostní svoje sobecké zájmy a budou jednat bez ohledu na vaše protesty. Přinejmenším si uděláte pravdivý obrázek o tom, jaký kdo je.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Jako by se spikli, přijdou partner a děti s podivnými, možná i finančně náročnými představami. Vrátit je do reality nebude snadné. Vymýšlení dalších a dalších argumentů vás psychicky značně vyčerpá. Odpoledne potřebujete odpočívat.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mýlil by se ten, kdo by se pokoušel vás vystrašit, a jakkoli na vás tlačil. Dáte mu pořádně za vyučenou. Psychicky i fyzicky na to máte. Nepropadejte panice, když něco nestihnete. Nejdůležitější je pro vás dnešní večerní schůzka s novou známostí.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Pozor na sklon k chlubivosti. Setkáte se s lidmi, kterým by něco takového opravdu velmi vadilo. Postavení Marsu s Neptunem varuje, že stačí málo a dokonale se shodíte. Neriskujte ztrátu důvěryhodnosti a prestiže.

.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Partnerské neshody rozhodně nevyřešíte tím, že začnete s někým flirtovat. Nutno přiznat, že případný úspěch vás pohladí po duši, ale je to riskantní krok k definitivnímu rozchodu. Zvýšenou péči věnujte dolním končetinám. Hrozí vám úraz.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Nestavte si vzdušné zámky, spíše se snažte udržet všechno takové, jaké to právě je. Vaši konkurenti a nepřátelé usilují o změny, které by vás nepotěšily. Vyhněte se proto riskantním finančním a obchodním operacím. Máte co ztratit.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Od známých, kteří vám jsou dlužní nějakou protislužbu, neočekávejte žádné zázraky. Budou se vymlouvat a hromadit jednu výmluvu na druhou, jenom aby pro vás nemuseli udělat něco konkrétního. Bude vám z toho na nic.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Dnes budete doslova studnicí dobrých, originálních nápadů. Rozhodně je nemůžete nechat ležet ladem. Lidi, kteří vám věří, byste na hodně zklamali. Máte šanci poskočit na služebním žebříčku a vydělat nemalé peníze.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vrátíte se k nedávné bouřlivé debatě s kolegy a vezmete zpět některé svoje vyhraněné požadavky. Notně tím všechny překvapíte, a zdá se skoro jisté, že se nakonec nějak rozumně domluvíte. Uran dodává, že nikdo nebude škodný.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Častěji nahlížejte do diáře. Máte tam zapsané úkoly, které nesnesou odklad. Neměli byste ani v nejmenším riskovat. Zamilované mile překvapí jejich idol. Připravuje vám překvapení, konkrétně něco, už dlouho chcete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám