Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 10. března 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K tomu, aby uškodil, má každý dost sil

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Vliv planet vás žene kupředu a jste přeplněni touhou něco od základů změnit. Dobře zvažujte, do čeho se pustíte. Hrozí vám, že to vezmete za špatný konec. Partner bude odpoledne potřebovat vaši pomoc, spěchejte domů.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nedejte si namluvit, že se vám podaří všechno, na co jen sáhnete. Dělejte jen to, v čem se cítíte pevní v kramflecích. Škodolibý kolega či známý vás chce vyprovokovat k hlouposti.  V obchodu a bance si překontrolujte vrácené peníze.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Lehkomyslně pohrdnete nabídkou, která se vám při povrchním pohledu nebude zdát. Abyste později nelitovali, podobná šance se nemusí opakovat. Mohli byste si nejen získat, ale i udržet sympatie pohledné a vynalézavé osoby.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Objeví se nový rival, ale bát se ho nemusíte. Jste ve slušné fyzické i duševní kondici, výzva k soupeření vás docela pobaví. Z druhé ruky levně koupíte téměř nepoužitou, drahou věc. Ušetřené peníze se vám později hodí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Absolvujete rozhovor s člověkem, kterého o své pravdě jen tak nepřesvědčíte. Neplatí na něho logika ani naléhání. Hodila by se vám třetí osoba jako prostředník. V milostném vztahu se upevní vaše dominantní postavení, partner ocení vaše přednosti.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaskočí vás nabídka na atraktivní místo u známé, prosperující firmy.  Dojde na vaše nedávná slova, potvrdí se vaše předvídavost. Můžete stihnout všechno, co si naplánujete. Brzdit vás bude někdo, kdo by vám měl pomáhat.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Potkáte přitažlivou osobu opačného pohlaví. Případnou nerozhodnost a strach ji oslovit, byste si vyčítali ještě několik dní. Je třeba se soustředit také na práci, nadřízení tolerantní moc nebudou. Hrozí vám ztráta odměn.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Projdete ohněm několika konfliktů, naštěstí bez větších šrámů. Jisté rozčarování vám připraví chování přátel, od kterých byste očekávali větší pochopení. Důsledně se vyhýbejte jízdě vozem za tmy a v dopravní špičce.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Řadě lidí dokážete, že vás špatně odhadli a donutíte je k omluvě nebo radikální změně chování.  Nedopadne nejlépe vaše snaha domluvit si schůzku s novým objevem. Není však čeho litovat, znamenalo by to konec vaši nezávislosti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete se muset obloukem vyhnout někomu, kdo se dožaduje vaší pomoci, zatímco vás jeho starosti vůbec nezajímají. Nedejte na sliby kolegů, že vám pomohou a udělají něco za vás. Dopadli byste velmi špatně.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Máte-li pocit, že na něco nestačíte, jděte od toho. Spoustu energie vás budou stát jednání a rozhovory na úřadech. Příjemně si pohovoříte s bývalými sousedy nebo kolegy, které potkáte cestou z práce. Možná vás začne mrzet, že jste odešli jinam.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Opatrně s investováním peněz a bankovními operacemi. Vibrace Saturnu brání koncentraci, snadno uděláte nerozvážný, chybný krok. Nedopřávejte sluchu někomu, kdo vás v minulosti zklamal. Udělá to klidně znovu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám