Hlavní obsah

Horoskop na pátek 6. ledna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Leckterý nevinný neunikne blesku

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Konec prvního pracovního týdne vás zastihne v slušné formě. Ve firmě dokončíte všechno, co nesnese odklad a večer se pobavíte s kamarády. Vstřícností a pochopením vás potěší vaše láska. Zkuste si něco přát.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Uhrane vás člověk, kterého potkáte někdy v dopoledních hodinách. Jedná se o skromného skvělého odborníka. Pokud s ním dokážete navázat bližší vztah, výrazně uspíšíte svoji kariéru. Nehoňte řemeslníky, vrátí vám to.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Na poradě neodporujte šéfovi. Přinejmenším počkejte, dokud nedomluví. Mohlo by se stát, že budete bojovat s větrnými mlýny. Na nervy vám zabrnká nevkusně zvědavá příbuzná. Potíž je v tom, že na ni nemůžete být příliš hrubí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Domluvíte se s příbuznými a rodinou nebo s přáteli na víkendovém programu. Zajímavé je, že spokojeni budou všichni, jichž se to týká. Nespěchejte na nákupy, budete bezhlavě utrácet a doma si potom rvát vlasy.   

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nadřízení překvapivě utrousí pár vlídných slov a poděkují vám za výsledky dosažné v uplynulých dnech. Z druhé strany nelze jejich slova přeceňovat, vlastně vás chtějí udržet v letos nasazeném úctyhodném tempu.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Ukliďte si pracovní stůl, jinak po víkendu nenajdete nic, co budete naléhavě potřebovat. S prosbou týkající se soukromé záležitosti za vámi přijde kamarád. Měli byste ho přinejmenším vyslechnout. Není mu lehko u srdce.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Bude vám smutno z kolegy, který se v bouřlivé diskuzi přidá na stranu vašich kritiků. Nebylo by správné hned ho odsoudit, Možná to dělá s těmi nejlepšími úmysly. Nekřičte na děti, kterým se nebude dařit ve škole.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zaskočí vás příbuzní, kteří náhle změní víkendové plány. K naštvání bude, že vůbec nevezmou do úvahy váš názor. Berte to jako poučení. Příště je ze svých plánů rovnou vynechte. Za takový přístup si nic jiného si nezaslouží.       

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Celý den budete snít s otevřeným očima. Nelze se pak divit, jestliže uděláte nějakou hloupost. Někomu se však mohou vaše činy i názory ohromně líbit. Důležité je, že nikoho nezarmoutíte, nikomu ani vlásek nezkřivíte.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Odpočinek a zábavu si jistě zasloužíte, ale pečlivě vybírejte, kam a s kým půjdete. Pohyb Saturnu předznamenává jisté kritické situace, které pokonat nebude snadné. Půjdete-li sportovat, moc se nekasejte. Hvězdou dnes nebudete.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Nenechávejte nic na další dny. Odložené záležitosti se jenom dále zkomplikují. Za prvním týdnem se musíte ohlédnout s uspokojením. Nekažte si náladu představou nahromaděných restů. Překvapivě v pohodě proběhne váš rozhovor s tchýní.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Na světlo denní vypluje záležitost, kterou se jeden kolega marně pokoušel utajit. Nadělá vám to potíže, se kterými jste nemohli počítat, a na které nejste zrovna připravení. Starší potomek vám možná představí novou známost.    

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám