Hlavní obsah

Visa, GoPay a KB: on-line platby se letos zjednoduší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Evropané už bezhotovostní platby v obchodech a při placení on-line vnímají dlouhodobě jako naprostou samozřejmost, a společnost Visa proto pracuje na tom, aby mohli spotřebitelé platit na internetu snadno a bezpečně. Přes dvacet evropských zemí za poslední rok registrovalo nárůst v e-commerce platbách o více než 40 procent, a v Česku došlo dokonce ke 45procentnímu zvýšení (červen 2021 vs. červen 2020).

Živě: Visa, GoPay a KB: on-line platby se letos zjednodušíVideo: ČTK

 
Článek

Diskusi společností Visa, KB SmartPay a Komerční banky o budoucnosti on-line placení a o platebních inovacích v ČR můžete sledovat 8. února od 10:00.

Kulatého stolu se zúčastní Petr Polák, Country Manager Visa pro Českou republiku, Jitka Haubová, členka představenstva, vrchní ředitelka a COO, Komerční banka, Miloslav Bouček, General Manager, KB SmartPay, a Pavel Hulec, Group CEO, BUSHMAN. Právě BUSHMAN je jedním z prvních e-shopů, kde lze platit s pomocí Click to Pay s Visa.

Komerční obsah.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám