Hlavní obsah

Televize Nova vysílá nově také v DVB-T2 Multiplexu 24

Společnost Digital Broadcasting začala ve středu ve své vysílací síti Multiplex 24 DVB-T2 nově nabízet i program televize Nova. Lidé stanice naladí i v novém standardu DVB-T2 takzvaně přes anténu.

Foto: Profimedia.cz

Televizní vysílač

Článek

Provoz prvních vysílačů nové sítě DVB-T2 firma spustila ve středu v Praze a ve čtvrtek ve středních Čechách. V těchto regionech vysílá dohromady pro 2,8 milionu lidí.

V programové nabídce jsou vedle Novy i další televizní programy, jako například Nova 2, Nova Action, Nova Gold, JOJ family, Prima Comedy Central, CS Mystery, TV Relax nebo hudební rocková TV Rebel.

„Těší nás velký zájem provozovatelů televizního vysílání o šíření jejich televizních programů v naší vysílací síti,” uvedl šéf Digital Broadcasting Radim Pařízek.

Pokud by lidé potřebovali poradit, jak vysílané televizní programy naladit, vše je vysvětleno na webových stránkách www.multiplex24.cz. Pro radu můžou využít i telefonní linky uvedené na těchto webových stránkách. Velkou výhodou sledování televizních programů z pozemních vysílačů je to, že tato služba nabízí jejich širokou nabídku bez jakýchkoli poplatků.

Vysílání hlavního kanálu Novy souběžně zůstává i v konkurenční DVB-T2 síti Českých radiokomunikací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám