Hlavní obsah

Superjackpot Sportky nepadl, vzrostl na 189,8 miliónu korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejvyšší možná výhra v historii českých loterií, 183,6 miliónu korun, v neděli nepadla. Superjackpot Sportky s prémií se tak do dalšího losování zvyšuje na 189,8 miliónu korun.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Ve hře tak ve středu bude částka, na kterou by průměrný Čech vydělával déle než 656,5 roku. Podmínky pro získání výhry jsou ovšem poměrně náročné. Sázející musí vsadit plnou sázenku, tedy všech deset sloupců, a zároveň doplňkovou hru Šance nebo systémovou sázku od systému 8 do systému 15 a k ní Šanci. Aby vyhrál, musí uhodnout šest vylosovaných čísel a současně poslední číslo z vylosovaného šestičíslí hry Šance.

Vyhrát ovšem bude možné i poměrně vysokou částku ve výši 52,5 miliónu korun. Právě tolik totiž činí předpokládaný jackpot v prvním tahu. K této výhře přitom stačí jedna sázenka.

Doposud nejvyšší individuální výhra v historii byla dosud vylosovaná před devíti lety, v roce 2003, kdy si výherce odnesl téměř 113 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám