Hlavní obsah

Na sázenku z Brna někdo ve Sportce vyhrál 82 miliónů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V nejstarší české číselné loterii Sportka padla v neděli letos nejvyšší výhra 82,3 miliónu korun. Vítězná kombinace 4, 9, 10, 17, 30, 37 byla na sázence podané v Brně. Oznámila to společnost Sazka. Nový multimiliónář by si mohl z výhry koupit například 340 automobilů Škoda Fabia .

Článek

Výhra by se neztratila ani v celkovém pořadí. Větší sumu si jednotlivec v domácích hazardních hrách připsal zatím jen třikrát. Vůbec nejvyšších 112,9 miliónu korun bylo vyplaceno v roce 2003. Úspěšný byl i rok 2005, kdy si sázející přišli hned na dvě více než stomiliónové výhry.

Miliónové výhry padají na sázkovém trhu v průměru nejméně každý týden. Letitý rekord o letošních prázdninách padl v kurzových sázkách, kde firma Tipsport musela vyplatit jednomu sázkaři takřka 20 miliónů korun. V prvním pololetí vyhrálo v některé ze sázkových her a loterií firmy Sazka částku vyšší než milión korun 38 sázejících. Přes deset miliónů pak deset z nich.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám