Hlavní obsah

Letiště Praha odměnilo desetimiliontého cestujícího

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Letiště Praha ve čtvrtek přivítalo desetimiliontého cestujícího roku 2006. Stala se jím pasažérka Českých aerolinií Dagmar Pešková z Prahy. Magickou hranici deseti miliónů odbavených pasažérů prolomilo letos Letiště Praha o devatenáct dní dříve než loni. Před rokem prošel desetimiliontý cestující pražským letištěm vůbec poprvé v jeho historii.

Článek

Krátce před jedenáctou odbavovací systémy jako desetimiliontou cestující vyhodnotily slečnu Dagmar, která z Prahy odlétala do New Yorku linkou společnosti ČSA.

"Pravděpodobnost, že desetimiliontý cestující poletí právě na lince ČSA byla sice vysoká, protože ČSA se na provozu pražského letiště podílejí 50 %, přesto nás těší, že se jedná právě o naši klientku," řekl výkonný ředitel Organizace pozemního provozu ČSA František Lešundák.

Letiště Praha věnovalo Dagmar Peškové dva víkendové pobyty v některém z evropských měst. ČSA jí poskytly dvě letenky ve třídě business do vybrané destinace v Evropě. K tomu slečna Pešková získala deset odbavení prostřednictvím V.I.P. Servisu.

Slečna Dagmar cestovala z Prahy do New Yorku linkou ČSA, jak sama prozradila, na svatbu svých známých. Je dlouholetou klientkou ČSA, za oceán létá posledních několik let pravidelně. V New Yorku totiž studovala angličtinu.

Letenky s ubytováním, které obdržela jako desetimiliontá cestující od Letiště Praha a ČSA, využije k víkendovému pobytu se svým přítelem. Zatím se ještě nerozhodla, kterou destinaci ČSA zvolí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám