Hlavní obsah

Kdo si hraje, nezlobí. Dětská planeta nabízí zábavu pro děti i dospělé

Praha

Vánoce se blíží mílovými kroky, proto někteří rodiče nelení a už se porozhlížejí po dárcích pro své potomky. Inspirací se jim jako každý rok stal veletrh hraček a her Dětská planeta na pražském Výstavišti, kde prodejci nasadili lákavé ceny a až 80procentní slevy.

Veletrh hraček Dětská planetaVideo: Novinky

 
Článek

Než se s malými dětmi mačkat na poslední chvíli v přeplněných nákupních centrech, vyrazila spousta maminek a tatínků na obhlídku novinek z dětského světa.

„Je to seznámení s tím, co je na trhu nejlepší, s různými tipy na vánoční dárky,“ řekla Novinkám mluvčí veletrhu Petra Motyčková. V nabídce podle ní nejsou jen hračky, ale i různé interaktivní hry, ozdoby, ošacení a v podstatě vše, co se týká dětí.

„Zatímco děti se mohou bavit doprovodným programem, protože jsou tady různé hry, cvičení, tance, tak rodiče to mohou pojmout jako inspiraci na vánoční nákupy,” dodala Motyčková.

Hitem předvánočního trhu je například stavebnice Plus Plus pro děti od jednoho do čtrnácti let, která získala ocenění nejen u nás, ale i ve světě. Podporuje dětskou fantazii a tvořivost. Mladé dámy si mohou vytvořit díky kreativní sadě originální šperk v podobě náramku, přívěsků nebo prstýnků.

Na výstavě nechybí ani tradiční Lego, tentokrát se svítícími kostkami, které nadchnou i větší děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám