Hlavní obsah

Zpravodajství Primy předstihlo Události na ČT 1

Novinky, ATO-Mediaresearch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

S počátkem roku začala sledovanost Zpravodajského deníku televize Prima dohánět Události na ČT 1. V pondělí sledovalo zpravodajství Primy od 19. hodiny 1,65 miliónu diváků, zatím zpravodajský pořad veřejnoprávní ČT si vybralo od 19:15 hod. 1,59 miliónu diváků.

Foto: Tereza Šimčíková

Zveme děti a mládež, která ráda zpívá na Pražský pěvecký festival.

Článek

Sledovanosti i nadále bezkonkurenčně vévodí Televizní noviny, které na Nově od 19.30 hod. v pondělí sledovalo 3,41 miliónu diváků.

"Těší mne, že můžu říct, že Zpravodajský deník naší televize je stále sledovanější. Zatímco v roce 2003 se na naše zprávy dívalo 1,02 miliónu diváků starších patnácti let, v uplynulém roce už to bylo průměrně téměř 1,17 miliónu diváků," řekl již dříve pro deník Právo šéfredaktor zpravodajství Primy Jiří Závozda.

.: ANKETA
Jakou zpravodajskou relaci v televizi sledujete?
Hlasujte v anketě na konci článku.

"Pozitivní čísla ukázal i letošní leden, i když jde zatím jen o období zhruba dvaceti dnů. Zprávy sledovalo průměrně téměř milión a půl diváků. Nechci to zakřiknout, věřím ale, že se čísla budou dále zvyšovat," komentoval Závozda údaje o sledovanosti televizí. Počet diváků obou zpravodajských relací se vyrovnal 17. ledna, kdy Zpravodajský deník Primy a Události ČT sledovalo shodně 1,74 mil. diváků.

Poprvé bylo letos zpravodajství Primy sledovanější než Události ČT 27. ledna. Zprávy na Primě sledovalo 1,59 mil. diváků, zatímco čerstvé informace na ČT si vybralo 1,57 mil. diváků.

Anketa

Jakou zpravodajskou relaci v televizi sledujete?
Televizní noviny - TV NOVA
9,1 %
Zpravodajský deník - TV PRIMA
7,9 %
Události - ČT 1
32,4 %
všechny tři postupně
48,3 %
Jinou nebo žádnou
2,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1339 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám