Hlavní obsah

Zeman u Soukupa skončil. Pořad se vyčerpal, tvrdí Ovčáček, který tam taky skončil

Aktualizováno

Pravidelný čtvrteční pořad Týden s prezidentem, který na televizi Barrandov moderoval majitel stanice Jaromír Soukup, skončil. V dopise to Soukupovi oznámil mluvčí prezidenta Jiří Ovčáček. Pořad prý již vyčerpal svůj potenciál. Ovčáčkova talk show na stejném kanále také skončila.

Foto: TV Barrandov

Prezident Miloš Zeman v rozhovoru s Jaromírem Soukupem v pořadu Týden s prezidentem na TV Barrandov

Článek

Ovčáček uvedl, že při přípravě mediálních aktivit prezidenta Miloše Zemana do roku 2023, kdy končí druhé funkční období hlavy státu, dospěl k závěru, „že pořad 'Týden s prezidentem' na TV Barrandov již vyčerpal svůj potenciál, a nemůže tedy přinést nové impulsy”.

Soukupovi tak ve středu sdělil, že čtvrteční natáčení již neproběhne. Dopis zveřejnil na stránkách Hradu.

Ovčáček ocenil, že v minulosti byl pořad pro diváky přínosem a měl své místo. Poděkoval Soukupovi, který na své stanici moderuje i celou řadu dalších pořadů, za jeho profesionalitu i čas, který natáčení se Zemanem věnoval.

Týden s prezidentem na TV Barrandov možná skončí. V programu je místo Zemana seriál

Domácí

O konci vysílání pořadu se spekulovalo již několik dní. Pořad totiž zmizel z televizního programu.

Jak budou v budoucnu vypadat pravidelné mediální aktivity prezidenta, Ovčáček neuvedl. Zeman čas od času poskytuje živě vysílané rozhovory deníku Blesk a rozhlasové stanici Frekvence 1.

Ovčáček taky skončil

Vlastní talk show na Televizi Barrandov měl svého času i Ovčáček. Vysílání začalo loni na podzim a poslední díl stanice představila loni 16. prosince. Po odvysílání deseti dílů v televizním programu již rovněž nefiguruje.

Reklama

Výběr článků

Načítám