Hlavní obsah

StarDance opustila tenistka Andrea Sestini Hlaváčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šest tanečních párů se utkalo na tanečním parketu v šestém kole XI. řady taneční soutěže StarDance. Tentokrát se utkali ve dvou tancích – slowfoxu a sambě. Nejméně hlasů od diváků nakonec získal pár Andrea Sestini Hlaváčová a Michal Necpál. Ani tato epizoda se přitom neobešla bez mimořádných změn. Porotce Zdeňka Chlopčíka nahradil Václav Kuneš.

Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál vypadli ze Stardance Video: Novinky

 
Článek

Na úvod zatančila farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík. Jejich walz, ozvláštněný závěsy svěšeným na parketu a péřovým detailem na konci rukávů růžové róby tanečnice, porota ohodnotila mírně nadprůměrně, 26 body.

Foto: Milan Malíček, Právo

XI. řada taneční soutěže StarDance. V soutěži zůstalo 6 párů. Na snímku farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík.

Bývalý krasobruslař Tomáš Verner zatančil s partnerkou Kristýnou Coufalovou slowfox.

„Bolo to fakt velmi dobré,” ohodnotila jediná žena v porotě, slovenská tanečnice a pedagožka Tatiana Drexler. A její nadšení sdíleli i ostatní členové poroty, výkon páru ohodnotili celkem 35 body z nejvíce čtyřiceti možných.

Foto: Milan Malíček, Právo

XI. řada taneční soutěže StarDance. V soutěži zůstalo 6 párů. Na snímku krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová.

Další v pořadí zatančili herec Jan Cina s taneční partnerkou Adrianou Maškovou. Sambu Cina rozvlnil v zářivě kanárkové haleně s volány na rukávech a porotce Richard Genzer ocenil zejména jeho práci pánví: „Ty jsi ještě tady a ta pánev už je venku.” Za výkon si taneční pár odnesl od poroty 34 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

XI. řada taneční soutěže StarDance. V soutěži zůstalo 6 párů. Na snímku herec Jan Cina a Adriana Mašková.

Ve fuchsiové róbě s dlouhými blond nastavenými vlasy odtančila slowfox v náručí tanečního partnera Dominika Vodičky zpěvačka Tereza Černochová.

Moderátor Marek Eben připomněl historku, kdy jako malá holčička jedla Tereza u Karla Gotta doma na Bertramce bublaninu. Slova „skvělá a úžasná” od poroty potvrdilo i její bodové hodnocení: 36 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

XI. řada taneční soutěže StarDance. V soutěži zůstalo 6 párů. Na snímku zpěvačka Tereza Černochová a Dominik Vodička.

Svou profesi tenistky využila sportovkyně Andrea Sestini Hlaváčková při tanečním čísle, které zahájila tenisovým podáním. V šatech barvy tenisového míčku vytančila 33 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

XI. řada taneční soutěže StarDance. V soutěži zůstalo 6 párů. Na snímku tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál.

Také Slowfox zpěváka Miraie Navrátila a Lenky Nory Nádvorkové se líbil. Porotce Jan Tománek ocenil nejen „plyšákovskou hlavičku” soutěžícího, ale také techniku tance, kterou předvedl.

„Vy tak milo pozeráte,” souhlasila Tatiana Drexler. „Je hrbatý, ale krásný,” zdůvodnila, proč se jí Mirai Navrátil na parketu líbil. Vytančil 31 bodů.

Foto: Milan Malíček, Právo

XI. řada taneční soutěže StarDance. V soutěži zůstalo 6 párů. Na snímku zpěvák Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková.

Všechny páry na závěr zatančily bonusový tanec v rytmu charlestonu, utkaly se ve dvou týmech. Tatiana Drexler byla z předvedeného výkonu nadšená, přiznala však, že charlestonu jako tanci vůbec nerozumí.

Porota nakonec upřednostnila tým druhý, ve kterém tančila Tereza Černochová, Tomáš Verner a Jan Cina s profesionálními partnery.

Pro Andreu Sestini Hlaváčovou to byl poslední soutěžní večer.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám