Hlavní obsah

Sázkaři věří více Zemanovi, jeden na něj vsadil milión korun

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sázkaři věří v druhém kole prezidentské volby více Miloši Zemanovi než Karlu Schwarzenbergovi. Dokládají to kurzy největších tuzemských sázkových kanceláří. V jedné z nich dokonce sázející vsadil na vítězství Miloše Zemana milión korun.

Foto: Michaela Říhová, Právo

Ilustrační foto

Článek

Největší české sázkové kanceláře přijaly na prezidentskou volbu společně s prvním kolem voleb sázky už za více než 23 miliónů korun. Ve většině případů věří sázející více Zemanovi.

"Celkem se to rozjelo. Pomohl tomu hlavně jeden sázející ze severních Čech, který si na Miloše Zemana vsadil jeden milión a 30 tisíc korun v kurzu 1,5:1," uvedl mluvčí Fortuny Petr Šrain.

I proto kurz na bývalého premiéra stále klesá. Aktuálně je na 1,4:1, zatímco na Karla Schwarzenberga si mohou zájemci vsadit v kurzu 2,55:1. Celkem si podle Šraina vsadili lidé ve Fortuně na druhé kolo voleb zhruba za šest miliónů korun.

Zeman favoritem

Stejný vývoj zaznamenává také konkurenční Tipsport. Miloš Zeman je favoritem s kurzem 1,45:1, Schwarzenberg s kurzem 2,5:1 ztrácí. "V posledních dnech nastala zásadní změna, když se preference přehouply směrem k Zemanovi. Vyměnila se tak pozice favorita, což nebývá zvykem," poznamenal mluvčí Tipsportu Lubomír Ježek.

Nejnižší kurz vypsal na Schwarzenberga SynotTip, konkrétně 2,15:1. Na Miloše Zemana mohou lidé sázet s kurzem 1,55:1.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám