Hlavní obsah

Odpadlík z VV Šťovíček koketuje s klubem TOP 09

Právo, rsk

Nezařazený poslanec Milan Šťovíček by podle informací Práva mohl posílit 41členný klub TOP 09 a Starostové. O nedávno vyloučeného člena Věcí veřejných (VV) sice usiluje LIDEM Karolíny Peake, ale vzhledem k tomu, že Šťovíček je i litvínovským starostou, jeho přestup ke Starostům se přímo nabízí.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Milan Šťovíček

Článek

„Šťovíček jednal nejen s LIDEM, ale v poslední době i s klubem TOP 09. Zatím se nerozhodl. Myšlenku ale už tak neodmítá rezolutně jako dřív,“ řekl Právu nejmenovaný poslanec.

Šťovíček to nijak nechce komentovat. Zatím tvrdil, že zůstává jako nezařazený a že případný přestup není aktuální. Také ve čtvrtek sdělil Právu, že se na tom nic nemění. Nicméně šéf klubu TOP 09 a Starostů Petr Gazdík Právu potvrdil, že spolu jednali.

„Panu Šťovíčkovi jsem nabídl možnost se účastnit jednání našeho klubu, kdyby například potřeboval informace ohledně programu jednání Sněmovny nebo technické zázemí,“ řekl Gazdík.

Reklama

Související témata:

Související články

VV chtějí vyloučit Milana Šťovíčka z klubu

Dvanáctičlenný klub poslanců Věcí veřejných se ve středu s největší pravděpodobností zmenší o dalšího člena. Poslancům došla trpělivost s Milanem Šťovíčkem,...

Výběr článků

Načítám