Hlavní obsah

Ministr Vondra přiznal nemanželské dítě se senátorkou ODS

Ministr obrany Alexandr Vondra má nemanželské dítě se senátorkou za ODS Veronikou Vrecionovou. Upozornil na to server Parlamentní listy a senátorka to následně v tiskovém prohlášení potvrdila. Vrecionová byla do horní komory zvolena za Mělnicko a Prahu-východ.

Foto: koláž, Novinky

Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová

Článek

"Biologickým otcem mého syna Jáchyma (19) je Alexandr Vondra. Jeho faktickým otcem je ale můj současný manžel, s nímž jsem se seznámila krátce po narození mého syna, a který je i otcem mého druhého dítěte. Můj současný manžel je i úředně otcem našeho syna Jáchyma," uvedla senátorka s tím, že chce předejít možné diskreditaci.

"Prohlášení maminky devatenáctiletého Jáchyma je pravdivé. Příběh považuji za ryze soukromou záležitost, ve kterém všichni zúčastnění sledovali nejlepší zájem všech svých dětí a jejich rodin," citoval ministra server.

Foto: koláž, Novinky

Veronika Vrecionová a Alexandr Vondra na archivních snímcích z 90. let

Senátorka doplnila, že obě rodiny o tomto faktu vědí a ona i její choť udržují s Vondrou korektní vztahy. V prohlášení rovněž odmítla, že by měl Vondra jakýkoliv vliv na její vstup do politiky.

Vondra se na svých oficiálních stránkách o nemanželském potomkovi nezmiňuje a uvádí pouze tři děti, které vychovává s manželkou Martinou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám