Hlavní obsah

Michaela přišla na svět na parkovišti před třineckou nemocnicí, chytal ji tatínek

Právo, Denisa Doležalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třinec

Na příchod třetího dítěte na svět manželé Koloniční jen tak nezapomenou. Nestihli totiž včas dojet do třinecké nemocnice a žena porodila na parkovišti před nemocnicí. Holčička Michaela i maminka jsou v pořádku.

Foto: archiv třinecké nemocnice

Michaela Koloničná se na svět tak těšila, že nenechala maminku ani dojet do porodnice.

Článek

„Když na maminku Moniku přišly porodní bolesti, okamžitě s manželem vyrazila do třinecké porodnice. Vše však šlo natolik rychle, že nestihli dojít na gynekologicko-porodnické oddělení a žena porodila na parkovišti před chirurgickou ambulancí,“ popsala porod mluvčí třinecké nemocnice Irena Sikorová Nožková.

Dodala, že statečný tatínek doslova miminko chytal. „Tak rychle to šlo. Tak rychlý porod by mamince Monice mohly závidět všechny ženy. Šlo o její třetí dítě. Po porodu byla i s novorozencem převezena na porodní sál, kde byli všichni ošetřeni,“ líčila dále mluvčí.

V Bejrútu se narodilo dítě při výbuchu, otec to natočil

Zahraniční

Michalka přišla na svět ve čtvrtek před 10. hodinou dopoledne, vážila 3,05 kg a měřila 49 cm. Doma se již na sestřičku těší osmiletý Šimon a téměř tříletý Filip.

„Celé rodině gratulujeme a malé Míše přejeme hodně zdraví, štěstí, a aby v životě byla tak průbojná, jako ve svůj první den v životě,“ dodala Sikorová Nožková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám