Hlavní obsah

Češi na home office: Jaká je budoucnost pracovního prostředí?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vrátí se zaměstnanci po pandemii do kanceláří, nebo budou pokračovat v práci z domova? Jak správně vybavit firemní i domácí kanceláře? Jaké jsou povinnosti zaměstnavatelů z pohledu českého práva? Nejen na tyto otázky odpoví hosté u kulatého stolu, který se věnuje budoucnosti pracovního prostředí. Diskusi můžete sledovat 21. června od 14:00.

Živě: Češi na home office - Jaká je budoucnost pracovního prostředí? Video: ČTK

 
Článek

Ahrend, světový lídr v oblasti kancelářského nábytku, zde představí výsledky nedávného výzkumu, který se zabýval podmínkami Čechů na home office. Společně s hosty následně představí vizi budoucnosti práce ze sociálního, ergonomického i právního pohledu.

Diskuzního setkání se zúčastní: 

  • Petr Hampl, obchodní ředitel a člen představenstva Ahrend CEE
  • Šárka Daňková, architekt a specialista v ergonomii z České ergonomické společnosti
  • Šárka Homfray, odborová právnička, specialistka na pracovní právo
  • Martina Vašíčková, moderátorka, ČTK 

Společnost Ahrend představí kromě výsledků průzkumů i změny chování českých a zahraničních firem v oblasti organizace práce a její blízkou budoucnost po překonání pandemie. Jaké jsou nejčastější nedostatky při práci na home office a jak se jich vyvarovat, vysvětlí zástupkyně České ergonomické společnosti. V neposlední řadě expertka na pracovní právo rozebere povinnosti českých zaměstnavatelů a práva českých zaměstnanců v souvislosti s prací z domova.

Komerční obsah.

Reklama

Výběr článků

Načítám