Hlavní obsah

Babiš se chlubil selfíčkem z koncertu Ewy Farne, zpěvačka se ohradila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Premiér Andrej Babiš v pátek dorazil na koncert zpěvačky Ewy Farne na Litoměřicku. Na události si pořídil selfie, které následně sdílel na své facebookové stránce. Zpěvačka se však v komentáři ohradila, cítí se podle svých slov zneužita.

Foto: Facebook

Zpěvačka Ewa Farna se na Facebooku ohradila proti tomu, že se Andrej Babiš nechal vyfotit na jejím koncertě.

Článek

„Snažím se lidi skrze hudbu spíš pojit a politiku na koncerty netahat. A je mi hodně nepříjemné, že jste ji tam přivedl. Cítím se zneužita,” napsala sedmadvacetiletá zpěvačka pod fotografii, kde je Babiš zvěčněn v momentě, kdy si s další ženou pořizuje selfie.

Komentář zpěvačky získal během 12 hodin přibližně šest tisíc reakcí a překonal tak samotný premiérův příspěvek.

Proti příspěvkům premiéra na jeho facebookové stránce se nedávno ohradila také lékařka Martina Žižlavská, jejíž zkušenosti z půlroční péče o covidové pacienty Babiš sdílel.

Babiš sdílel svědectví lékařky. Kde berete tu drzost, zpražila ho

Domácí

„Kde berete tu drzost, psát na svůj profil, že vás z toho mrazí. Na to je trochu pozdě,“ uzavřela příspěvek, v němž mimo jiné popsala několik konkrétních příběhů pacientů, z nichž někteří setkání s covidem nepřežili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám