Hlavní obsah

V Praze demonstrovali proti Sobotkovi a islámu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Praze na Václavském náměstí demonstrovala v sobotu zhruba stovka lidí proti premiérovi Bohuslavu Sobotkovi a také proti imigraci a islámu na akci nazvané ”Bohouši odejdi! A už se nikdy nevracej.”

Foto: Novinky

Lidé demonstrovali na Václavském náměstí.

Článek

Hloučky lidí se vyjadřovaly proti Sobotkovi, kterého považují za „zrádce“, proti vládě i proti imigrantům a politické korektnosti.

Na demonstraci dorazilo i několik německy hovořících účastníků s německými vlajkami. Jejich český známý uvedl, že jsou příznivci Bärgidy (berlínská Pegida) a že přišli protestovat proti islámu a proti „vymývání mozků dětem“, které je podle jeho názoru v Německu hodně silné.

Plány islamistů zhatí naši vepři boubelatí

Foto: Novinky

Miroslav Sládek

Na shromáždění přišlo také několik fanoušků skupiny Ortel, kteří se vybavili tričky a čepicemi s nápisem Ortel. Jedna žena si přinesla transparent s nápisem: „Plány islamistů zhatí naši vepři boubelatí.”

Na okraji demonstrace se objevila i legenda devadesátých let, bývalý politik Miroslav Sládek, s několika přáteli a vlajkou SPR-RSČ.

Reklama

Výběr článků

Načítám