Hlavní obsah

Zeman v Olomouci klopýtl a přišel o botu, zachránila ho manželka s ochrankou

Právo, mhr
Aktualizováno

Klopýtnutím zahájil v pondělí v Olomouci prezident Miloš Zeman svou třídenní návštěvu Olomouckého kraje. Po přivítání se s hejtmanem Ladislavem Oklešťkem (ANO) zakopl a zavrávoral na schodech vedoucích ke vchodu do budovy hejtmanství. Zachytila ho ochranka.

BEZ KOMENTÁŘE: Zeman v Olomouci klopýtl a přišel o botu, zachránila ho manželka s ochrankouVideo: Prima FTV

 
Článek

Při klopýtnutí přišel Zeman o botu a krátký úsek absolvoval jen v ponožce. Obklopoval jej přitom doprovod spolu s ochrankou, a to až do chvíle, kdy mu botu přinesla manželka Ivana a nazul ji člen doprovodu.

„Toto je moje 47. nebo 48. návštěva kraje a vy právě dnes máte jednu prioritu. Jste prvním krajem, kde při vchodu do krajského úřadu jsem ztratil botu. Naštěstí se našla, moje žena mi ji nasadila a utáhla,“ uvedl Zeman na úvod setkání s krajskými zastupiteli. Podotkl přitom, že jeho ztracená bota zřejmě vyplní u novinářů celou plochu informování o jeho návštěvě na krajském úřadě. „Kdybychom diskutovali o nejdůležitějších tématech Olomouckého kraje, tak to se už do médií nedostane,“ dodal prezident.

Návštěva Olomouckého kraje je první návštěvou regionů poté, co Zeman oznámil, že se hodlá znovu ucházet o funkci, a přitom nehodlá vést předvolební kampaň.

Foto: Luděk Peřina, ČTK

Třídenní návštěvu v Olomouckého kraje zahájil prezident Miloš Zeman návštěvou Krajského úřadu.

Zeman má potíže s chůzí kvůli polyfunkční neuropatii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám