Hlavní obsah

Zapalte ohně, my jsme tu doma, zúčtoval s uprchlíky Škromach z bazénku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sociálnědemokratický místopředseda Senátu Zdeněk Škromach v pokračování svých hovorů z bazénku, které nyní prezentuje jako HOVORY PANA SELFIE, zabrousil k tématu národních tradic a uprchlíků.

Škromach vyzval z bazénku k obraně národních tradic

 
Článek

Senátor se z potemnělého bazénku svěřil, že před natáčením byl u „dobrého vinaře na dobrém moravském víně”. „Okoštovali jsme i dobré moravské škvarky,” doplnil snad na vysvětlenou svého rozvláčného projevu.

„Máte pocit, že naše tradice jsou v ohrožení? Zapalte ohně a dejte najevo, že my se svých tradic nevzdáme,” vyzval senátor, za nímž v pozadí plápolala pochodeň, jejíž mihotavé světlo se poněkud podepsalo na vizuální kvalitě nahrávky.

„My se nebudeme integrovat. Ti, kdo přicházejí, ať se přizpůsobí. A když ne, tak ať si hledají jiné země. My jsme tady doma,” shrnul své vlastenecké vyznání, které podbarvil dramatickou hudbou.

Související téma:

Foto: Milan Malíček, Právo

Zdeněk Škromach

Škromach bude na podzim obhajovat senátorský mandát na Hodonínsku a v minulosti naznačil i ambice kandidovat na prezidenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám