Hlavní obsah

Horoskopy na středu 21. března 2018

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedním krokem míli neurazíš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Pozor, abyste v hněvu neobvinili partnera z něčeho, co není pravda. Pozdější lítost a omluvy vyznějí falešně a žádný dojem neudělají. Na firemních a společenských akcích na sebe moc neupozorňujte, přilepí se na vás kdejaký otrava.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Hrozí vám úkol, který ostatní pohotově odmítli. Málo platné, budete se s tím muset nějak vyrovnat. V žádném případě však nemůžete spoléhat na to, že ho nějak odbudete. Zlomyslná náhoda způsobí, že přijde kontrola.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neuniknete jistým finančním výdajům. Mohlo by jít o nějaké nedoplatky nebo pokutu, ale Saturn naznačuje, že nejspíš půjde o úhradu útraty někoho z rodiny. Zajímavou informaci dostanete prostřednictvím telefonu či e-mailu.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Budete si muset hodně vymýšlet a přehánět. Narazíte na posluchače, které by obyčejné příběhy a jednoduchá fakta nezaujaly. Vzhledem k vaší povaze s tím budete mít jisté potíže, ale snad se nakonec přemůžete.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Náladový šéf a kolegové myšlenkami někde v neznámu, vám pořádně polezou na nervy. S nikým nebude kloudná řeč a všechno, abyste udělali sami. Jediné řešení se nabídne samo. Nenápadně zmizet z práce o něco dříve. 

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Od rána věnujte zvýšenou pozornost svému vzhledu, oblečení a chování. Uran s Venuší vám posílají do cesty někoho, na koho budete chtít udělat nejlepší dojem. Šanci máte, takže jde jen o to, ji nějak hloupě nepromarnit.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Hodně důležitý je dnešek pro každého, kdo myslí na opravdovou kariéru. Dostanete se do situace, která důkladně prověří nejen vaše znalosti, ale i šéfovské vlastnosti. Je třeba jednat rázně, tvrdě a nikoho nešetřit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Příčinou toho, že neustále něco nestíháte, je přemíra povinností. Je čas postavit si hlavu a další úkoly rázně, ale slušně odmítnout. Vašemu okolí se to líbit nebude, ale jinak to nejde. V opačném případě se vaše situace jenom zhorší.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Velmi dobře si povedete v hovoru s důležitou osobou. Podaří se vám na ni udělat silný dojem. Mohli byste toho využít k realizaci některých představ. Podmínky se změní ve váš prospěch. Získáte dominantní postavení v milostném vztahu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Spor s partnerem vyprovokuje vaše poznámka o jeho nesplněných závazcích. Chcete-li aby se něco změnilo k lepšímu, nesmíte couvnout. Ať si všechno přebere a potom se rozhode. Planety slibují, že přijde k rozumu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Donesou se k vám zprávy o údajných změnách v organizaci vedení firmy. Takhle najednou, z ničeho nic, je to krajně podezřelé. Merkur radí nic nekomentovat a  počkat na vývoj událostí. Jakákoli iniciativa může být škodlivá.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepřehánějte to s nákupem. Nerozvážně utracené penze vám budou už zítra chybět. Více si všímejte jisté osoby opačného pohlaví nosící brýle. Skrývají se pod nimi nejen krásné, ale moudré oči. Poddejte se vlivu Venuše.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám