Hlavní obsah

Horoskopy na pondělí 5. září 2016

Novinky, sojka

Koktavý rád mluví a kulhavý běhá

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Všechno by mělo být v relativním klidu do chvíle, kdy si jistá osoba postaví hlavu a začne dělat psí kusy. Než ji po dlouhé diskuzi uklidníte, ztratíte spoustu času a nervů. Luna předpovídá, že vás začne nudit poslední známost.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Příliv kosmické energie představuje sílu výrazně urychlující vaši kariéru. Povrchnost kolegů, kteří myslí na věci, které s prací nijak nesouvisejí, doširoka otevírá prostor pro vaši iniciativu. Budete vždy o krok napřed.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.8.)

Zmate vás odměřené chování dobrého známého nebo příbuzného. Bude s vámi hovořit na půl úst a úsměv na jeho tváři nevykouzlíte ani omylem. Neváhejte a hned ho slušně požádejte o vysvětlení. V pozadí bude ošklivá pomluva.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Těžká bude domluva s partnerem ohledně rodinného rozpočtu. Nutnost alespoň trochu šetřit, nenadchne ani vás, ale pro začátek by mohlo docela stačit na pár týdnů odložit finančně mimořádně náročné projekty.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Na náladě vám nepřidá nutnost přiznat rodině či kamarádům, že některé vaše sliby byly značně nadnesené. Radost jim neuděláte, ale mohli by vás alespoň pochopit. Pokud jste mlžili před novou známostí, tak to bude horší.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Náročná zkouška čeká vaše staré přátelství. Dostanou se k vám informace, které vás mohou v první chvíli negativně ovlivnit. Bude třeba se rozhodnout, jestli věřit zdánlivě věrohodným pověstem, nebo spoléhat na cit a zkušenost.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zvládnout starší děti nebo partnera překypujícího energií, vyžaduje dvojnásobné úsilí. Pozor, abyste se nedali strhnout k nevhodným krokům a výrazům. Jenom je utvrdíte v tom, že to, co chtějí a dělají, je jediné správné.  

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

S prosbou přijde známý v nesnázích. Pravděpodobně mu vyjdete vstříc, aniž byste mu dělali nějaké výčitky nebo kázání. Přijde odpověď na vaši žádost nebo stížnost. Ať už to dopadne tak či onak, budete vědět, na čem jste.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnes nemáte náladu na vtipkování, a už vůbec ne na kanadské žertíky. Vaše reakce na něco takového bude nezvykle rázná a ostrá. Nelze proto vyloučit spory a výměny názorů jak s členy rodiny a známými, tak s cizími lidmi.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Zaujme vás nápad, jehož zdravé jádro ostatní podcení. Díky auře Jupiteru správně vycítíte, že jde o šanci, která se nedá odmítnout. Flirtovat s vámi začne někdo, kdo vás ještě včera úplně chladně míjel.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Živější výměna názorů s nadřízeným oživí vaše úvahy o změně zaměstnání. Jako na zavolanou se ozve známý, který by o něčem věděl. Zatím se neukvapujte a užívejte drobných radovánek. Máte čas si ještě všechno promyslet.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Partner vás může požádat, abyste přišli z práce o něco dříve. Nepropadejte panice. Prostě chce být častěji a déle ve vaší společnosti. Potkáte někoho, na koho jste vzpomínali. O příjemný průběh vašeho setkání se postará pohyb Merkuru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám