Hlavní obsah

Horoskopy na pátek 20. června 2014

Novinky, sojka

Bohatství a chudobu nemají lidé v domě, ale v duši

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

 Nenaříkejte si na přemíru potíží, rozhlédněte se kolem sebe. Vstřícných, přejícných lidí je dost, ale musíte s nimi hovořit častěji a otevřeně. Nebojte se s nimi podělit o svoje trápení a nějaký lék už se najde. Možná ne hned, ale časem určitě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Uspějete v práci a pohodlně zvládnete zkoušky a pohovory. Pozor si musíte dávat na kroky, které by vyvolávaly různé dohady a pochybnosti. Nenahrávejte nepřátelům. Jste-li sami, jistě pozitivně zvážíte pozvání na nevinnou schůzku.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Chaos ve vašem okolí postupně ustoupí a bude zase klid na práci. Přesto budou kolegové bloumat po pracovišti a tlachat o ničem. Nepředvídaná událost ochladí vaše nadšení pro jistý projekt. Chce to projevit trpělivost a nepanikařit.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Planety varují před ukvapenými kroky. S velkou pravděpodobností uvidíte současné problémy za pár dní zcela jinak. Neutrhujte se na partnera a přátele, myslí to s vámi dobře. Po obědě se jděte projít. Nerozhodujte o ničem důležitém.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Se spoustou většinou vymyšlených nebo zveličených potíží příběhnou příbuzní. Musíte je odkázat do patřičných mezí. Budete-li příliš vstřícní, do večera se jich nezbavíte.  Nepleťte dohromady soukromé a pracovní záležitosti. Nebojte se, nic vám neuteče.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaskočit vás může nadbíhání osoby, kterou na firemní nebo kulturní akci uvidíte poprvé. Venuše varuje, že kvůli vzrušujícím představám můžete propásnout něco mnohem důležitějšího, nebo ztratit dobrou pověst.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Někdo vám připomene slib, že skončíte s nějakým zlozvykem. Rozhodně to není chvíle vhodná k tomu, abyste nějak vehementně protestovali. Jenom se shodíte.Silnou vlnu inspirace nabídne Luna hercům a výtvarníkům.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Problémy s okolím byste mohli mít v důsledku tendence k přehánění. Pravdivá, ale běžná skutečnost se vám bude zdát příliš nudná na to, aby někoho opravdu zaujala a tak si vypomůžete větší či menší fabulací.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nebude snadné najít člověka, který vám pomůže s nečekaným problémem. Byla by škoda vzdát se kvůli tomu docela nadějné představy. Večer je vhodný k tomu, abyste rodině představili novou lásku nebo přítele.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nezlehčujte problémy nejmladších členů rodiny. Budete to nakonec právě vy, kdo rozezná hloubku jejich potíží. V zaměstnání se ostře pohádáte s kolegou, který si bude chtít nestydatě přivlastnit větší díl společné práce.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Pozvat vás na schůzku se konečně osmělí dlouhodobý ctitel. Budete vstřícní i v případě, že to u vás žádné nadšení nevyvolá. Kvůli rychlejší realizaci důležitého projektu se rozhodnete vyjít s jistým člověkem raději po dobrém.

RYBY ( 21.1. – 20.2.)

S pomocí Uranu získáte práci nebo místo, slibující různé lákavé výhody. Podmínkou je, že dost zásadním způsobem změníte některé nynější postoje. Děti vycítí, že dnes máte slabší chvilku a pokusí se to využít.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám