Hlavní obsah

Zlomená srdce a rozchody slavných v roce 2013

Novinky, ema

Rok 2013 nebyl pro všechny úplně veselý. Spousta na první pohled šťastných a zamilovaných párů showbyznysu prošla rozchodem nebo rozvodem. I slavní a bohatí mohou mít zlomená srdce. Připomeňme si proto seznam těch, kterým láska v letošním roce příliš nepřála.

Foto: Profimedia.cz

Zlomená srdce se nevyhýbají ani slavným tvářím.

Článek

I když je třináctka pro někoho možná šťastné číslo, následujícím párům tento rok v lásce příliš nepřál. Slavné páry jsou neustále pod dohledem fanoušků a novinářů, není se tedy čemu divit, že o krachu jejich vztahu se téměř okamžitě dozví pomalu celý svět. Podívejte se na celebrity, které letos prošly rozchodem.

Michael Douglas a Catherine Zeta-Jonesová

Foto: Profimedia.cz

Michael Douglas a Catherina Zeta-Jonesová

Slavný herecký pár, kterému všichni prorokovali stabilní budoucnost, se bral v roce 2000. Seznámili se jen o rok dříve a údajně mezi nimi zafungovala velká chemie. V manželství pár počal syna a dceru a vše fungovalo relativně v pořádku. Krásná herečka je diagnostikována s bipolární poruchou osobnosti, kvůli které byla i několikrát hospitalizovaná na specializovaném pracovišti, což jejich vztahu dost možná moc neprospělo.

V roce 2010 se dostala na veřejnost zpráva, že Douglas trpí rakovinou jazyka. Obrovská podpora fanoušků a hlavně jeho ženy Catherine ale pomohla a oblíbený herec nakonec rakovinu porazil. Pro britský deník The Guardian Douglas uvedl, že za rakovinou jazyka stojí orální sex, přesněji virus HPV, jenž se může přenést orálním i pohlavním stykem a způsobit rakovinu. Toto vyjádření šokovalo jeho manželku a spekuluje se, že to je především hlavní důvod jejich rodinných problémů. V poslední době se objevily informace, že pár pracuje na obnovení vztahu.

Miranda Kerrová a Orlando Bloom

Foto: Profimedia.cz

Orlando Bloom a Miranda Kerrová

Nádherná modelka, která má podepsanou prestižní smlouvu s firmou Victoria’s Secret, se s hercem, slavným především z Pirátů z Karibiku, dala dohromady v roce 2007, o tři roky později se vzali. Hollywoodský hezounek Orlando Bloom a krásná Miranda Kerrová vypadali na šťastný a věčně zamilovaný pár. Na veřejnosti byli vždy ozdobou a jejich letmé dotyky a zamilované pohledy nebraly konce.

Svou lásku zpečetili zplozením syna Flynna a zamilovaná rodinka byla v ulicích New Yorku vídána na pravidelných procházkách. Proto všechny šokovala zpráva o jejich rozchodu. Za vším je údajně vyprchaná láska. Pár se tedy dohodl na rozvodu, ale svorně tvrdí, že nadále zůstanou dobrými přáteli.

Miley Cyrusová a Liam Hemsworth

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrusová a Liam Hemsworth

Sláva dětské hvězdy Miley Cyrusové odstartovala hodně brzy. Z dlouhovlasé holčičky, která zářila ve vlastním seriálu Hannah Montana, se za několik let vyklubala velká rebelka. I přesto, že je svými fanoušky stále velmi žádaná, rozhodla se pro radikální změnu image. Své krásné přírodní hnědé vlasy, díky nimž vypadala jako princezna, si ostříhala na kluka a nechala si pouze delší punkovou patku. Se změnou vlasů přišla i změna oblékání. Jak se to líbilo jejímu přitažlivému příteli Liamu Hemsworthovi, je asi jasné.

Pár se seznámil v roce 2009 a o tři roky později se dvojice zasnoubila. V tomto roce ale přišel zvrat a mladí milenci se rozešli. Fanoušci Hemsworthe jsou přesvědčeni, že za rozchodem stála radikální změna image slavné zpěvačky. Fanklub Cyrusové zase podporuje verzi, že za vše může právě záletný model.

Richard Gere a Carey Lowellová

Foto: Profimedia.cz

Richard Gere A Carey Lowellová

Věkový rozdíl byl kdysi důvodem k rozvodu s o šestnáct let mladší kolegyní Cindy Crawfordovou. Manželství jim vydrželo jen čtyři roky. Ani s dvakrát rozvedenou a o dvanáct let mladší Carey Lowellovou mu vztah nevydržel. Bývalá bondgirl se s charizmatickým hercem potkala v roce 1995, ale vzali se v tajnosti o sedm let později. Manželství klapalo jedenáct let a společně vychovávají jednoho syna. Za koncem vztahu bude zřejmě odlišný životní styl. Herec se totiž věnuje buddhismu, ve svém volném čase medituje a rád tráví čas studováním speciální literatury. Jeho atraktivní manželka má ve svých volných chvílích jiné zájmy. Ráda se baví a chodí do společnosti.

Richard Krajčo a Martina Poulíčková

Foto: Profimedia.cz

Richard Krajčo a Martina Poulíčková

Frontman skupiny Kryštof, která bodovala na letošních Českých slavících Mattoni, prožívá převratný rok. Letos se rozhodl ve svém osobním životě udělat radikální krok a na veřejnost prosákla informace o tom, že se sympatický zpěvák chystá podruhé rozvádět. Jeho první manželství nevydrželo ani rok a se zpěvačkou Ivou Frühlingovou se po dohodě rychle rozvedli.

S nynější manželkou Martinou Poulíčkovou, kterou si vzal v roce 2008 po dvouleté známosti, má dvě malé děti. Bohužel ani tento fakt nedokázal udržet manželství pohromadě. Šušká se, že za rozvodem stojí režisérka filmu Křídla Vánoc, éterická blondýna Karin Babinská. Ta požádala Krajča, aby k filmu složil hudbu. Jestli je to tak, nebo za koncem manželství stojí jiná věc, to už vědí jen Richard Krajčo a Martina Poulíčková.

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová

Foto: Profimedia.cz

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová

Velká sláva se konala v katedrále sv. Víta v roce 2010. Tehdy si tam nejslavnější tenisový pár z České republiky řekl své „ano“. Bohužel to netrvalo moc dlouho a sportovci se rozvedli. Štěpánek si bral o deset let mladší tenistku po více než dvouleté známosti a vše vypadalo velmi idylicky.

Jenže tento rok jako by snad lásce nepřál. Ani Petře Kvitové nevydržel milenecký vztah s jejím přítelem, tenistou Adamem Pavláskem. A tak není divu, že se krátce po informaci o rozvodu Vaidišové a Štěpánka začalo šuškat, že za koncem vztahu stojí právě Kvitová. To se sice úplně nepotvrdilo, ale zanedlouho se Kvitová i Štěpánek začali prezentovat jako pár.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám