Hlavní obsah

Jak přežít stereotyp v ložnicích

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V začátcích vztahu je sexualita mnohem bouřlivější, vášnivější a intenzivnější. Po čase se ale intenzita sexuální touhy vytrácí, a je zapotřebí při milování více experimentovat a samozřejmě také komunikovat. Dokazují to i nejnovější průzkumy, podle kterých touží většina lidí v dlouhodobých vztazích prožít ve svém sexuálním životě více zábavy.

Foto: Profimedia.cz

Se stereotypem v ložnici se dá bojovat i za pomoci erotických pomůcek.

Článek

Každý jedinec je jiný, a to platí i v nastavení naší sexuality a následného stereotypu. Přesto má většina lidí významně vyvinutý rys osobnosti, který si libuje v hledání nového. Právě proto je pro nás velmi obtížné nacházet potěšení ve známém, a potřebujeme vše zpestřovat - některým postačí různé sexuální pomůcky, jiní hledají stále nové partnery.

Erotické pomůcky mají nejen obohatit náš sexuální život, ale také pobavit. Podle výrobců hraček pro dospělé jsou nejčastějšími uživateli těchto vymožeností ženy, proto je také většina těchto pomůcek navržena pro ně. Vždyť i u nás patří mezi nejkupovanější pomůcky vibrátory a poté tzv. venušiny kuličky. Otázkou zůstává, zda si je ženy kupují samy či jim je kupují partneři.

Všeobecně je známo, že ženy jsou stydlivé, a bojí se navštívit specializovaný obchod. Existují ale i výjimky. Některé ženy se nakupováním těchto pomůcek přímo baví. A rozhodně se nebojí o svých úlovcích mluvit se svými kamarádkami.

V současné době je populární nakupování skrz internetové obchody, což je sice anonymní, ale zároveň méně informativní. Zvláště méně zkušeným ženám se mnohdy vyplatí doporučení prodávajících. Navíc taková společná návštěva sexshopu s partnerem může být velmi inspirativní, zábavná i vzrušující.

Obavy z návštěvy sexshopuVideo: Novinky

Reklama

Související témata:

Související články

Domácí thajská masáž s příchutí erotiky

Když se řekne thajská masáž, každý si hned představí erotickou scénu, kdy muž leží na zádech a nad ním je mladá krásná Thajka provádějící nejrůznější sexuální...

Nejúčinnější recepty na lepší sex

Lidé často hledají různé zázraky na vylepšení orgasmu nebo podporu erekce. Počínaje relativně racionálním ženšenem až po nesmyslné sušené tygří či krokodýlí...

Výběr článků

Načítám