Hlavní obsah

Australanka přehlédla pokročilý stupeň vlastního těhotenství

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Ženy své těhotenství obvykle postřehnou velmi brzy, a tak mají čas pro miminko vše pečlivě nachystat. Mladá Australanka však byla o nakupování dětských oblečků a hraček připravena. O tom, že vůbec nějakou ratolest očekává, neměla až do porodu sebemenší tušení.

Foto: Cirkus Berousek
Článek

Sedmadvacetiletou Carolyn trápily svíravé bolesti žaludku, kterým zpočátku nevěnovala pozornost, a naivně se domnívala, že odezní.

Žaludek byl v pořádku

Když se už téměř svíjela v křečích, přeci jen vyhledala lékařskou pomoc a odjela na pohotovost. Tam také po třech hodinách porodila zdravé třiapůlkilové dítě, které své matce způsobovalo ony nesnesitelné žaludeční potíže, které ve skutečnosti byly kontrakce.

Překvapení neznalo mezí

Novopečená maminka se vskutku nestačila divit, neboť už nepočítala, že by svému manželi Denissovi (44) ještě mohla povít vlastního potomka. Její choť se totiž před dvěma lety vyboural a lékaři u něj zkonstatovali neléčitelnou a trvalou neplodnost. 

Jak mohla Carolyn nosit dítě devět měsíců pod srdcem, aniž by si čehokoliv všimla, sama vysvětlit nedovedla: "Dítě je poměrně velké. Nechápu, jak jsem mohla přehlédnout, že jsem v jiném stavu. Když se to dozvěděl můj šéf, nemohl tomu uvěřit. Určitě ale nebyl překvapený jako já," uvedla Australanka po porodu.   

Anketa

Znáte ve svém okolí ženu, která by své těhotenství přehlédla nebo záměrně skrývala po celých devět měsíců?
Ano
32,6 %
Ne
67,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 264 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám