Hlavní obsah

Inspirujte se barevným streetstylem z New Yorku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americké město New York 6. až 14. září ožilo týdnem módy. V ulicích tohoto gigantu se to opět hemžilo nejen stylovými návštěvníky, ale i místními. K vidění byly nejrůznější módní kreace, kterým dominovala jak prudká elegance, tak špetka extravagance, která láká nejen módní fotografy.

Foto: Profimedia.cz

Růžová dokáže každou ženu rozjasnit.

Článek

New York je pulzující metropole, která nikdy nespí. Zároveň je to ale také město plné zajímavých lidí, uměleckých galerií a unikátní architektury. Není proto divu, že si jej pořadatelé týdnů módy vybrali jako svou první zastávku.

Letos streetstylovým fotografiím dominovaly barvy. Na rozdíl od českého fashion weeku, kdy většina návštěvníků sáhla po černé barvě, byl ten newyorský o poznání veselejší. Dominovala růžová, ale také červená a samozřejmě neutrální bílá.

Návštěvnice si rády hrály s doplňky, které skvěle ozvláštnily jednoduchý outfit. Inspirovat se můžete například botami na podpatku, které vypadají, jako by z nich létaly plameny. K vidění byly i nové siluety a nápadité materiály například v podobě rozšířených zvlněných zvonů či kaskádovité sukně ušité z různobarevného peří.

Nechyběla ani minimalistická móda. Bílými košilovými šaty zkrátka nikdy nic nezkazíte – a pokud je navíc doplníte trendy lodičkami na nízkém podpatku a stylovou kabelkou, zaujmete na všech frontách. Pro více módní inspirace si prohlédněte stylovou galerii.

Foto: Profimedia.cz

Pastelové tóny jsou v kurzu.

Foto: Profimedia.cz

Sukně s peřím je velmi extravagantní, ale zato efektní.

Foto: Profimedia.cz

Kostýmky jsou trendy.

Foto: Profimedia.cz

I jednoduchý model ozvláštní zajímavé boty.

Foto: Profimedia.cz

Bílá košile na všechny způsoby je nesmrtelným módním kouskem.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se kombinovat různé vzory podobných barev.

Foto: Profimedia.cz

Zvony se opět vrací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám