Hlavní obsah

Těhotnou ženu obelstili, zavraždili a z dělohy jí ukradli dítě

Novinky, Jakub Štěpánek

K otřesnému případu vraždy došlo ve městě Canelinha v brazilském státě Santa Catarina. Pětadvacetiletá těhotná žena byla zavražděna a její nenarozené dítě vyříznuto z dělohy. Policie zadržela bývalou kamarádku zavražděné a jejího manžela. Žena podezřelá z vraždy zřejmě letos sama potratila.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Zavražděná Flavia Godinho Mafraová byla ve 36. týdnu těhotenství.

Policie zjistila, že dítě přinesli do nemocnice dva podezřelí. Má se jednat o bývalou kamarádku zavražděné a jejího manžela. Dvojice podle police zřejmě vylákala těhotnou ženu na takzvaný baby shower – oslavu pro nastávající maminky. Následně podezřelí ženu zavraždili a z dělohy vyřízli nenarozené dítě, informoval Daily Mail s odvoláním na lokální server G1.

Dítě přežilo

Dítě utrpělo lehčí zranění a zůstalo v nemocnici, jinak je ale v dobrém stavu. Motivem vraždy mělo být podle policie získání dítěte. Dvojice o své nenarozené dítě měla přijít v lednu letošního roku a žena měla být následně posedlá získáním jiného. S obětí se znaly ze školy.

Milenecká zápletka opět u soudu. Kdo shodil bohatého podnikatele z lomu?

Krimi

V případu byla nařízena soudní pitva, která má objasnit, zda dítě bylo vyjmuto z dělohy, ještě když byla oběť naživu, nebo došlo nejprve k vraždě. O případných trestech pro podezřelé z vraždy policie zatím neinformovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám