Hlavní obsah

Polská ministryně srazila autem penzistu, se kterým se předtím fotila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O mimořádné smůle může podle polských médií hovořit devětašedesátiletý obyvatel vsi Božacin na západě Polska: před šesti týdny dal na internet společnou fotografii s poslankyní Katarzynou Sójkovou. A ta jej o víkendu - už jako novopečená ministryně zdravotnictví - srazila, když vjel na kole na přechod pro chodce.

Foto: Profimedia.cz

Katarzyna Sójková

Článek

O nehodě informoval server Fakt.pl, který se spojil se zraněným penzistou v nemocnici, ale ten se odmítl vyjádřit.

Ministryně svým soukromým terénním vozem srazila na přechodu cyklistu, kterému policisté hned připsali vinu za nehodu. Prý „prudce vjel“ na přechod a ze srážky s ministryní si odnesl jen pár modřin, uvedl portál Onet.pl.

V nemocnici se však ukázalo, že penzista možná utrpěl vážnější újmu, a tak se vyšetřování chopila prokuratura. „Je předčasné uvádět, kdo je viník,“ řekl Onetu prokurátor Marcin Kubiak. Prokuratura ovšem nehovoří o ministryni, ale pouze o „sedmatřicetileté řidičce“, dodal portál.

„Je třeba mít mimořádnou smůlu, abyste si udělali fotku s osobou, které o půldruhého měsíce později spadnete pod kola,“ napsal Fakt.pl, který také zveřejnil inkriminovaný snímek, s rozmazaným obličejem penzisty. Pod snímkem mu nyní přátelé přejí brzké uzdravení.

Mladík a podroušený senior se proti sobě řítili na kole středem silnice na Orlickoústecku. Čelně se srazili

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám