Hlavní obsah

Zpěvák Petr Kolář vystoupí v Kroměříži v náhradním termínu

Novinky, Robert Rohál

Nemoc Petra Koláře způsobila, že nemohl 23. září vystoupit v Domě kultury v Kroměříži. Zazpívá však v náhradním termínu, a to v pondělí 5. října od 19 hodin. Na programu budou avizované hity i noviny, rock i pop, balada či muzikálová melodie.

Foto: archiv Dům kultury v Kroměříži

Plakát zvoucí na koncert Petra Koláře.

Článek

Populární zpěvák Petr Kolář (ročník 1967), který je doma v popu, rocku i muzikálech, si během své kariéry zazpíval s celou řadou rockových kapel (Precedens, Arakain). Věnuje se nejrůznějším hudebním i muzikálovým projektům, hojně koncertuje. Stejně tak se zapojil i do několika charitativních projektů.

Na svém kroměřížském koncertě představí nejen svou doprovodnou kapelu, ale především svůj současný repertoár. Vedle toho však nebudou chybět ani osvědčené hity (Ještě že tě lásko mám, Jednou nebe zavolá, Navzdory hříchům, Daruj mi chvíli) nebo několik hudebních perel ze zahraniční produkce (Šípková Růženka, Something), které má rád a které mu navíc i sedí.  

Během posledních let nabídl svému publikum nespočet zajímavých písní, muzikálových rolí (po účasti v titulech jako Dracula, Krysař, Vlasy, Hamlet nebo Tři mušketýři ho můžeme v současné době vidět v muzikálovém hitu Mama Mia!) i duetů, které nazpíval s Leonou Machálkovou, Karlem Gottem nebo Helenou Vondráčkovou. K pozoruhodným úspěchům z poslední doby patří rozhodně jeho CD a DVD se záznamem jeho akustické show v pražském Paláci Žofín.

Vstupenky na koncert Petra Koláře jsou v tradičních předprodejích Domu kultury v Kroměříži.

Reklama

Výběr článků

Načítám