Hlavní obsah

Už za necelý měsíc vpluje Holešovská regata do zahrad holešovského zámku

Novinky, Petra Svěráková

Letošní ročník festival Holešovská Regata, který slibuje například speciální páteční koncert Jaromíra Nohavici, v sobotu pak skupiny Kryštof, No Name, Polemic a mnoho dalších, se uskuteční 20. a 21. června v nádherném prostředí zámeckých zahrad Zámku Holešov.

Foto: archiv Agentury Velryba

Loňský ročník Holešovské Regaty.

Článek

„Na letošek jsme se snažili ještě více zatraktivnit doprovodný program festivalu zaměřený na děti i dospělé. Sám jsem otcem dvou malých dětí, a vím, že zabavit je během celého dne je někdy velmi náročné. Proto i na pestrost a členitost doplňkových atrakcí klademe velký důraz,“ řekl ředitel pořádající Agentury Velryba Michal Žáček.

Letošní Holešovská Regata tak kromě zvučných hudebních hvězd nabídne například několik divadelních představení, výuku žonglování, Louku středověkých rytířů, svezení na dračích lodích, zónu pro děti s atrakcemi i atletickými soutěžemi a mnoho dalšího.

Hlavním bodem doprovodného programu bude stejně jako při minulých ročnících přehlídka netradičních plavidel. Letos se jich představí rekordní počet – přihlášeno je 25 posádek!

Vstupenky za zvýhodněné ceny si mohou zájemci koupit do konce května, od června se budou zvyšovat. Více informací na www.holesovskaregata.cz a také FB stránkách Festivalu. Další informace zájemci mohou získat na stránkách festivalu www.holesovskaregata.cz, nebo na facebookové stránce Holešovská Regata.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám