Hlavní obsah

Těžký život komorníka poznají nejmenší návštěvníci při prohlídkách zámku v Hořovicích

Novinky, Libor Knížek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sezóna na Hořovickém zámku je už v plném proudu, na příští víkend srdečně zveme malé i velké odvážlivce na dětské divadelní prohlídky.

Foto: Libor Knížek

zámek Hořovice - divadelní prohlídky pro děti

Článek

Přijďte se k nám podívat třetí víkend v dubnu, a staňte se uchazečem o zaměstnání u královského dvora. Během prohlídky se děti zábavnou formou dozví a naučí, jaké dovednosti musí mít správný komorník, či komorná.  Na konci prohlídky se dokonce děti setkají osobně s panem králem, který si všechny prozkouší a možná je i něčím odmění. Děti si procvičí svoji šikovnost, trpělivost a také se budou královsky bavit.

Prohlídky jsou určeny pro děti od 4 do 12 let s doprovodem dospělého. Akce se uskuteční v sobotu a neděli 18. a 19. dubna 2015, začátky prohlídek v 10:45 a 15:45 hodin. Délka prohlídky je maximálně 50 minut.

Pro tradičně velký zájem a omezenou kapacitu prohlídek doporučujeme on-line nákup vstupenek, případně rezervaci v pokladně zámku. Veškeré potřebné informace získáte na našich oficiálních stránkách.

Reklama

Výběr článků

Načítám