Hlavní obsah

Rodiče týden pohřešují 15letou dívku, odjela taxíkem na vlakové nádraží

Novinky, Vratislav Konečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Policie z Jaroměře pátrá po pohřešované Anetě Hanouskové (nar. 1999), která před týdnem, v úterý, odešla z domova a nedává o sobě vědět. Je možné, že se vyskytuje v Praze, velmi se zajímá o modeling.

Foto: PČR

Hledaná Aneta Hanousková

Článek

„Aneta odešla z domu v dopoledních hodinách, když nebyli rodiče doma. Policie zjistila, že s několika velkými zavazadly odjela taxíkem na vlakové nádraží. Od té doby o ní nejsou žádné zprávy,” sdělila mluvčí Policie ČR v Náchodě Eva Prachařová.

Dívka se intenzivně zajímala o modeling, může se tedy snažit získat uplatnění v tomto oboru. Není ani vyloučeno, že mohla odcestovat do zahraničí. Mohla by se též pohybovat v doprovodu anglicky mluvícího muže a mít u sebe větší částku peněz.

„Jiné informace hovoří o tom, že se také může pohybovat po České republice, podle určitých zpráv mířila do Prahy,” řekla mluvčí.

Policisté žádají Anetu, aby se policii nebo rodičům, kteří o ni mají velký strach, přihlásila.

„Žádáme také všechny, kteří dívku viděli, nebo by měli o tom, kde se nachází, jakoukoli zprávu, ať ji sdělí na nejbližší policejní služebnu, nebo zavolají na linku 158. Také mohou volat přímo na pracoviště náchodské kriminální policie na telefonní číslo 974 534 445,” dodala Eva Prachařová.

Hledaná dívka má štíhlou až hubenou postavu, černé vlasy a zelené oči.

Reklama

Výběr článků

Načítám