Hlavní obsah

Při tvořivých dílnách v Hořovicích se děti pobaví, ale i naučí něco nového

Novinky, Patrik Pařízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brány hořovického zámku se letos o prázdninách opět otevřou všem tvořivým dětem. Ve dvou termínech 13. - 17. července a 3. - 7. srpna se uskuteční oblíbený program plný výtvarných, divadelních a dalších uměleckých aktivit. Program pro všechny již připravují regionální výtvarníci.

Foto: Patrik Pařízek

Při tvořivých dílnách jsou zapojeny i mimovýtvarné aktivity jako sportovní hry, dramatické nebo taneční.

Článek

Tvořivé dílny spojené s výtvarnou, dramatickou, filmovou i taneční tvorbou již mají na Berounsku a Hořovicku tradici. Již po deváté zvou autoři netradičního programu tentokrát do prostor hořovického zámku.

Děti od 7 do 14 let budou pracovat s výtvarnými náměty a putovat do minulosti i do světa fantazie. Vyzkouší tanec ze starých časů. V závěru budou detektivními postupy řešit kriminální případ.

„Tvoření vždy prokládáme odpočinkovými aktivitami, letos máme třeba připraveny některé hry z období první republiky. Dokonce jsme zajistili i starý gramofon, který nám bude každý den zpříjemňovat hudbou," prozradila jedna z autorek programu Jitka Kaiserová a doplnila, že se děti mohou zúčastnit celých týdnů nebo jen prvního dne na zkoušku.

Dětem bude poskytnut výtvarný materiál, pití i občerstvení. Všichni účastníci se vždy v 9 hodin sejdou na nádvoří zámku v Hořovicích a odtud pokračují do klubovny, která je připravena v příjemném prostředí zámecké kavárny. Konec programu je v 17 hodin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám