Hlavní obsah

Nová nabídka kroužků DDM Kamarád Třemošná

Novinky, Jiří Bulín

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako každý rok v tuto dobu, i nyní přicházejí pracovníci Domu dětí a mládeže Kamarád Třemošná s nabídkou kroužků a příležitostných akcí na nový školní rok. Nabídka činnosti je opravdu pestrá a nejen ve Třemošné.

Foto: Jiří Bulín
Článek

Na centrálním pracovišti v Tyršově ulici a odloučených pracovištích (Sport centrum Chanos, MZŠ Zruč-Senec, ZŠ Ledce a IZŠ Trnová) probíhá celá řada zájmových kroužků pro předškolní i školní děti a dokonce i pro dospělé.

Ti mohou využít zejména Sport centra Chanos, kde je pro ně připravena opravdu pestrá škála cvičení: Fitbally s Věrou, Cycling s Jirkou, Power Jóga s Evou, Nový jumping s Ilonou, Fitbally s Petrou, Jóga s Gábinou, Cvičení pro ženy s Mirkou, Zumba se Zuzanou, Bosu s Bohuš, Pilátes s Gábinou, Fitbox s Jirkou a v neposlední řadě i moderně vybavené fitness.

Děti a mládež mohou využít širokou nabídku zájmových kroužků. Mezi kroužky z dlouhou tradicí patří zejména výtvarně-keramická sekce, Malířský ateliér a Loutkové divadlo založené před 93 lety.

Z ostatních kroužků stojí jistě za zmínku: Rybářský kroužek, Trampská kytara, Šachy, Stolní tenis, Karate, Bowling, Historický šerm, Tenisová škola, Taneční kroužky, Letecký modelář, Jóga, Pohybovky, Zumba, Divadelní kroužek, Anglický jazyk, Počítače, Zábavné vaření a další. Z nových kroužků, mezi kterými jsou zejména kroužky, které není možné nikde jinde navštěvovat, jmenujme: Potápěčský kroužek, Curling pro děti, Filmařský kroužek a Stolní hry.

Jak již bylo zmíněno, DDM Kamarád pro své příznivce přichystal i celou řadu příležitostných akcí jako je například Výlet na výstavu Model hobby do Prahy, Vinobraní, Halloween, Mikulášskou nadílku, Pololetní prázdniny, Lyžařský výcvik, Maškarní karneval, Pálení čarodějnic a stavění májky a Den dětí.

Z vícedenních akcí se děti mohou těšit na Podzimní a Jarní prázdniny, Ozdravný pobyt v zahraničí a několik letních táborů, jejichž oblíbenost v posledních letech prudce stoupá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám