Hlavní obsah

Na zámku v Hořovicích budou děti i dospělí vytvářet výtvarná díla

Novinky, Patrik Pařízek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejen pro děti, ale i pro dospělé účastníky připravila Lenka Pukančíková ve spolupráci s dalšími výtvarníky ojedinělý umělecký plenér. Zúčastnit se může každý, kdo má chuť a trochu toho výtvarného talentu.

Foto: Patrik Pařízek

Tvorba v zámeckém parku

Článek

"Milí rodiče, milé děti a další zájemci, již po několikáté vás zveme na výtvarný program, který spolu se mnou povede výtvarník Mgr. Patrik Pařízek. Letos jsme se rozhodli udělat tuto akci opravdu pro co nejširší skupinu lidí, kteří mají blízko k výtvarnému umění," představila akci jedna z organizátorů Mgr. Kateřina Motyčková. 

A že se je opravdu na co těšit, víme díky zveřejněnému programu. Akce se koná od 12. do 16. srpna na zámku v Hořovicích a zájemci se mohou zúčastnit libovolného počtu dní. Hned první den budou pracovat po způsobu renesančních mistrů s uměním perspektivy. Druhý den bude ve znamení romantického ztvárnění nespoutané přírody. Další témata následujících dní a možnosti rezervace termínu naleznete zde v programu.

Cílem akce je se poutavou a zábavnou formou seznámit s výtvarnými umělci, vyzkoušet si různé výtvarné techniky, zkusit si zinscenovat divadelní představení nebo i natočit vlastní film. Vše závisí na společné domluvě účastníků o tom, jak by si průběh výtvarných dílen představovali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám