Hlavní obsah

Motosalon v Letňanech: tři haly, spousta podívané a stovky motorek

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Známý a populární Motosalon se blíží, své brány otevře v Praze v Letňanech již ve čtvrtek 5. března, potrvá do neděle 8. března.

Foto: Archiv Motosalonu

Spanilá jízda

Článek

Přijďte zahájit i vy Motosalon s VIP 5. března ve 13:00 na výstavišti v Letňanech.

Zahájení Motosalonu by nebylo úplné, kdyby nebyla tradičně odhalena motorka Hondy RCV pro novou sezónu MotoGP Karla Abrahama za účasti kaskadéra a testovacího jezdce Pepy Sršně, jezdce Marka Červeného a známých tváří – šéfkuchaře a gurmána Zdeňka Pohlreicha, muzikanta Václava Bártu Noida s manželkou, moderátorů Petra Vágnera, Dalibora Gondíka, herečky Alice Bendové a moderátorky Evy Decastelo. Nebudou chybět ani moderátoři z pořadu Autosalon, kde má svoji rubriku i Pepa Sršeň.

Chcete se projet po Praze na silném stroji značky Yamaha? I to bude možné. Zájemci se budou moci zúčastnit spanilých jízd značky Yamaha za Prahu. Jízdy bude pořádat mezinárodní policejní motocyklový klub Blue Knights. Poslední volná místa jsou k zabukování na webu Motosalonu.

Program okoření kaskadérská skupina Crazy Day, která nabídne svoji show včetně synchronních jízd a Globusu smrti. Nově v Praze se objeví stylový kamion Crazy Day s barem, kde budou probíhat autogramiády kaskadérů.

Legenda Harley Davidson připraví pro návštěvníky Motosalonu pěknou podívanou – v sobotu 7. března ve 14:00 hodin přijedou na letňanské výstaviště jezdci z klubu majitelů motocyklů značky Harley Davidson a na pódiu v hale č. 4 budou mít svoji zdravici. Prostor v programu má také známý motocyklový jezdec a kaskadér Míra Lisý.

Na Motosalonu budou rozdávat účastníci dakarské rallye Ondřej Klymčiwov a Zdeňek Gottwald své autogramy. O své zážitky z Jižní Ameriky se podělí účastníci dobrodružného projektu Moto cestou necestou - herci Jan Révai a Pavel Liška a divadelník Pavel Kulhánek. Motosalon už přerostl hranice veletrhu, je také motorkářskou akcí, k níž patří i trocha chlapské zábavy. Opět budou sekundovat o víkendu dívky z časopisu Maxim na svém červeném gauči.

Svou účast potvrdila většina velkých značek působících na českém trhu. Nebudou chybět expozice importérů značek Honda, Suzuki, Yamaha, KTM, Harley-Davidson, Triumph, BMW, Aprilia, Moto Guzzi, Indian, Victory, Royal Enfield, Ural, Kymco, Quadro, Kentoya, čtyřkolky Access motor, TGB, Artic Cat, Journeyman, Can-Am, CF Moto, Gladiator a další výrobci. Objeví se i nové značky, které na Motosalonu dosud nevystavovaly např Goldspeed.

V rámci programu YOUNGRIDE se budou moci návštěvníci dozvědět jak vybrat svou první motorku i vybavení na ni - helmu, vhodné oblečení, jak se o motorku starat a v neposlední řadě seznámit se s technikou správné jízdy na motocyklu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám