Hlavní obsah

Esoterický festival v Bohumíně nabídne přednášky, workshopy i ajurvédskou kuchyni

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ulevit si od fyzických i psychických potíží, naučit se relaxovat a poznat význam meditací, jógy a dalších technik duševní hygieny budou mít možnost lidé, kteří si udělají v sobotu 10. listopadu čas a navštíví celodenní Esoterický festival. Hostí jej od 9 do 17:30 hodin bohumínské kino.

Foto: archiv města Bohumína

Mezi přednáškami čeká na návštěvníky festivalu pravý čajový rituál.

Článek

Na příchozí čeká řada praktických přednášek, zdravých pochoutek i čajovna. Užít si den plný příjemných zážitků a potkat zajímavé lidi umožní Bohumíňákům městská kulturní agentura K3, která opět pozvala odborníky na slovo vzaté.

„Terapeuti pohovoří například o symbolice zad a páteře, duševních příčinách běžných nemocí či zdravotních přínosech jógy. Ve foyer kina se bude v mezičasech přednášek provádět pravý čajový rituál a nebude chybět ani ochutnávka ajurvédské kuchyně,“ přiblížil ředitel K3 Bohumín Karel Balcar.

Součástí festivalu bude i prodej ručně vyráběných oděvů, diagnostikování zdravotního stavu pomocí elektrometrického měření akupunkturních bodů nebo testování speciálního lehátka pro zlepšení statiky páteře a zlepšení zažívacího ústrojí. Vstupné na jednotlivé přednášky je 50 korun, za celodenní program návštěvníci zaplatí 190 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám