Hlavní obsah

Výletní loď s duší soukromé jachty potěší milovníky luxusu

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chcete mít pocit, že brázdíte vody v luxusní soukromé jachtě, ale chybí vám desítky až stovky milionů k jejímu pořízení? K takovému účelu byla navržena výletní loď X-Expedition Cruise, která hostům nabídne maximální soukromí v duchu soukromých plavidel.

Foto: Pastrovich Studio, Profimedia.cz

Výletní loď poskytne soukromí jachty.

Článek

Tu a tam zaznamenáme představení nových luxusních jachet, jejichž cena většinou značně přesahuje finanční možnosti běžného smrtelníka. Cestující na plavidle z dílny monackého designéra Stefana Pastroviče budou mít přesto možnost cítit se alespoň po dobu plavby výjimečně.

Foto: Pastrovich Studio, Profimedia.cz

Kajuty budou vzdušné a prostorné.

Loď je navržena na standardní platformě výletní lodi, její koncept je však naplánován spíš ve stylu soukromí a luxusu. Přestože se jedná o loď značných rozměrů, ubytovat může pouze 108 pasažérů.

K dispozici je 48 standardních kajut (každá má 30 metrů čtverečních) a čtyři kajuty první třídy o velikosti 60 metrů čtverečních. Pro majitele lodi jsou pak připravena dvě apartmá, která nabízejí 87 čtverečních metrů.

Celý dispoziční systém je také možné na přání majitele vyrobit v ještě omezenější míře, v tom případě loď ubytuje maximálně 84 cestujících.

Koncept superluxusní jachty má připomínat bojové plavidlo kombinované s vesmírnou lodí

Muži

Podle Pastroviče se jedná o plavidlo, které bude určeno zejména pro vyznavače komfortu, luxusu, soukromí a dobrodružství. Ačkoliv nebyla zatím zveřejněna plánovaná cena za pronájem kajuty, dá se předpokládat, že bude sice příznivější než pořizovací cena jachty, nicméně i tak bude potřeba sáhnout pořádně hluboko do kapsy.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám