Hlavní obsah

Symbolem léta budou malé festivaly

Na stadionech se pořád nehraje, přesto se malých a středně velkých hudebních akcí koná poměrně hodně po celé ČR.

Foto: Supraphon/Ivan Prokop

Michal Prokop

Článek

Krásný ztráty live Všetice, kde Michal Prokop oslaví pětasedmdesáté narozeniny a pokřtí novou desku Mohlo by to bejt nebe, proběhnou 13. a 14. srpna ve Všeticích. Pogratulovat přijedou skutečné legendy - Pražský výběr, Laura a její tygři, bluesrockoví klasici Krausberry a minus123 minut. Další jména budou pořadatelé postupně v následujících týdnech oznamovat.

„Děkujeme všem, kteří se rychle rozhodli o účasti na akci, která se nakonec letos uskuteční. Přidáváme do prodeje nyní i vstupenky, které byly původně rezervovány pro prodej až v týdnu akce. Jedná se o jednodenní páteční, kde proběhne křest nového alba Michala Prokopa, i sobotní na program, který završí koncert Pražského výběru. K dispozici jsou také dvoudenní standardní či doplněné o rezervaci místa v kempu. Na recepci ve Všeticích lze pak pořídit vstupenky včetně ubytování v okolních hotelech či novinku v luxusních stanech s postelemi přímo na louce u statku. Těšíme se na letošní unikátní hudební setkání,” uvedl za pořadatele David Gaydečka.

Foto: Petr Horník, Právo

Bára Poláková

Hudební léto na Zámku 2021 (Pardubice) láká třeba na český rock a pop.

První prázdninový měsíc vystoupí zpěvačka Anna K. (23. července), v srpnu pak třeba David Koller (19. srpna), písničkář Pokáč (5. srpna) a Bára Poláková (20. srpna). Děti do tří let mají vstupné zdarma.

V Českém Brodě začne Brod 1995 21. srpna. Přijedou Tři sestry, soulová a popová diva Marie Rottrová, Vypsaná fixa, Peneři Strýčka Homeboye, United Flavour, Krausberry, The Silver Spoons nebo písničkář Pekař.

Foto: Jakub Červenka

Martin Kraus z kapely Krausberry

V Kadani vypukne 7. srpna pARTy ve Františkánu (klášter na kraji města). Zahrají Tata Bojs, Čankišou, Wohnout, Hudba Praha Band, Vasilův Rubáš, Rány těla, Tam Tam Batucada či Jaroslav Hutka. Vedle toho se návštěvníci dočkají i představení kultovního Divadla Sklep s Milanem Šteindlerem a Václavem Marhoulem.

V sobotu 12. června od 15.00 vypukne Country fontána Řečkovice, kde vystoupí Robert Křesťan, Nezmaři, Folk Team, Malina Brothers či Epydemye.

Od pondělí 19. do soboty 24. července proběhne Folkové léto Řečkovice (Robert Křesťan a Druhá tráva, Ivan Mládek, Žalman, Hop Trop či Folk Team) a v pátek 30. července se od 18.00 koná Brněnský Beatfest, kde vystoupí rockové legendy Progres 2, Synkopy 61 a Roman Dragoun and His Angels.

Reklama

Výběr článků

Načítám