Hlavní obsah

Jude Law si z Karlových Varů odvezl zlatou edici slivovice

Právo, Rudolf Voleman

Největší hvězda jubilejního 45. ročníku karlovarského filmového festivalu Jude Law si z Karlových Varů kromě nezapomenutelných zážitků odvezl také zlatou edici slivovice.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jude Law

Článek

„Kromě dárkového balení zlaté edice slivovice jsme jej obdarovali také pravým šampaňským značky Moët & Chandon Brut Impérial,” prozradila ředitelka Grandhotelu Pupp Andrea Pfeffer-Ferklová.

Festivalové dění opustil Jude Law hned v úterý dopoledne. “Ani nepotřeboval naši pomoc při odnášení zavazadel. O všechno se postarala jeho ochranka, když odjížděl,” popisoval jeden z hotelových portýrů.

Během pobytu v Karlových Varech se Jude Law setkal s řadou osobností. Mezi nimi byl například odstupující premiér Jan Fischer. “Pozdravili se v Malé Dvoraně, kam přišel pan Fischer i se svou chotí,” uvedl Břetislav Livora, vrchní číšník zmiňované hotelové restaurace.

Jude Law, který byl ubytovaný v Grandhotelu Pupp, nebyl vůbec náročným hostem. Neměl žádnázvláštní přání. “V podstatě se pouze dvakrát zastavil v Malé Dvoraně na kávu. Pokaždé v doprovodu mladšího muže, který mu byl tak podobný, že bych ho odhadoval na Lawova bratra. Spolu s nimi byl ještě jeden starší pán a překladatelka,” prozradil vrchní číšník Livora a dodal, že herec si objednal kapučíno.

"Nic si nevymýšlel. Je to nenáročný a příjemný člověk,” zhodnotil Livora. “Jsou stoly, u kterého se musí otáčet třeba až tři číšníci, ale pan Jude Law byl opravdu velmi nenáročný host,” poznamenal s tím, že ke kapučínu chtěl Law pouze neperlivou vodu.

“Je to velký sympaťák. Už na první pohled má obrovské charisma. Prostě vysoký štíhlý muž na úrovni. Asi by to spíše měla říkat nějaká žena, ale ohromně na mě zapůsobil,” uzavřel vrchní číšník.

Reklama

Výběr článků

Načítám